Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:07 am
- Mmm...Faci cum crezii...Si in rest...cu cine iti petreci timpul? * ii zambeste fin * - Si cu cine stai aici?
.Nicole. pretty little liar
POSTURI : 1897
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:09 am
Heidi si Catherine Purple... *dadu din umeri* in rest imi petrec timpul...imi petreceam timpul cu nathan * se uita in gol* Si cu sora lui ...eva... *suspina din nou* mi-a spus ca ma iubeste...la o cina cu familia lui..*ofta*
Dudix almost lover
POSTURI : 872
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:12 am
* zambeste * - Ce cina?... - Heidi si Catherine...? Nu le cunosc.. * da din umeri *
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:15 am
Probabil ca le-ai vazut.... *dadu din umeri* sunt foarte simpatice *se lasa pe spate* o cine cu el sora lui si un tip..alex..pare ca sora lui si-a gasit iubirea...*suspina*
Dudix almost lover
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:15 am
* ramase wow dar schita repede un zambeth fals * - Ce? Alex...Alex...Riley?? E cu sora lui Nath?
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:17 am
*se uita la ea ciudat* nu stiu. si nici nu ma intereseaza *ii pica fisa* doar nu....*ii prinde fata in maini* ah prima...nu ..nu trebuia sa iti zic....
Dudix almost lover
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:19 am
- Nu...Cum poti sa crezi ca...? Doamne fereste.. * schita un zambeth fals * - Ok...Nu vr sa te mint...Cred ca totusi era mai bine sa nu imi zici... * cu o fata suparata * - Dar oricum asta e...
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:20 am
*o ia in brate* scuza-ma dul....nu am vrut sa te fac sa suferi *o pupa pe obraji* uite...acum suntem doua.. *o pufneste din nou plansul*
Dudix almost lover
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:21 am
* ii curge o lacrima * - Da...Doar ca tu esti mai norocoasa...Fi sigura ca o sa te impaci qu Nath..Daca ti`a spus ca te iubeste ...inseamna ca asha e. El nu e genu care arunca cu vorbe in vant. Dar Alex... * ofta * - O sa imi treaca...
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:23 am
Nu stiu ce sa mai cred... *ofta si isi pun e capul pe umarul ei* nu vreau sa imi fac mai multe sperante..daca nu va fi asa... totusi alex...e cam mare pentru tine....*surade si ii tine fata in maini* cu siguranta vei gasi pe cineva potrivit pentru tine iubita...eu..sunt fara speranta....indragostita de cineva...care sper sa merite...
Dudix almost lover
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:27 am
* zambeste * - Da sigur voi gasi... * zambeste * - Sa uitam povestea asta. Si unde ziceai ca lucrezi? Esti animatoare?
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:31 am
*isi sprijini cotul de spatarul canapelei* dap. sunt animatoare. stii ca eu am facut dans profesionist..si ma distrez si eu la cazino*incerca sa zambeasca*
Dudix almost lover
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:33 am
- Dap stiu...Esti norocoasa.. * se uita la telefon * - Eu ar cam trebui sa plec... * zambeste * - Mai am cate ceva de facut pe acasa...
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:39 am
*o pupa pe ambii obraji* bine...mersi de vizita....sa mai vii pe la nmine da??*ii face cu ochiul*
Dudix almost lover
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:41 am
- Dap! * ii face cu mana si pleaca *
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:43 am
off: dulce maria =)) iubirea mea eterna , defapt a noastra..... bro ...vreau sa fie cu sis ca-l iubesc =)) |X:X:X
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:45 am
* inchide usa dupa ea, da drumul la muzica si se tranteste in pat, o pufneste plansul si adoarme suspinand din nou*
miss A. shooting star
POSTURI : 3232
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 7:07 am
off:dul dar eu te ubeeeeeeee....stii k esti ispita mea::X:X:X...kat repede cu barfa..si nici nu suntem impreuna...da...dul eu cu bro o sa t eiubym pe viata:*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 7:18 am
off; exact dul vezi ai 2 bunatati ce mai ....esti singura de genul :XX: va iubesc buei iubirile mele eterne :X:X:X
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:19 pm
*o suna pe Eva. dupa ceva timp, simte o intepatura in capul pieptului si ameteste, cade jos inconstienta si ii cade telefonul din mana*
chiquita shooting star
POSTURI : 2849
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:21 pm
* ajunge acasa la kat si nu mai baga de seama ca tre sa bocaneasca sau sa sune intra in casa ca o bezmetica si incepu sa caute prin toata acasa gasindo pe kat pe jos ii trage o palma* kat kat raspundemi*se duce la baie si ai o bucata de avta si spirt dandui ep la nas *
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:23 pm
*se trezeste simtind mirosul profund* ia asta de la nasul meu...Eva? ce cauti aici?*incerca sa se ridice*
chiquita shooting star
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:25 pm
*o ajuta sa se ridice punando pe pat* ce acut aici? cred ca glumesti ... adik strig kat kat si kat nu raspunde asa ca mam suit in amsina si am vednit si team gasit lata jos ... stia nu te misca mult oate iti vine rau... fata draga ce ai patit? * o imbratisa mangaindo pe par*
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:27 pm
*isi pune mana la cap* Nu am mancat deloc azi...cred ca de aia ma simt asa.. *se lasa pe pat ametita* mersi ca ai venit... *se abtinea sa nu o intrebe despre nathan*
chiquita shooting star
Subiect: Re: Purple house Joi Oct 08, 2009 12:29 pm
*cand o avzu in starea care era isi amintea de ea dupa moartea lui brian stia cand cineva suspina dupa cineva* kat esti bine? rezisti 10 minute? ... tre sa ma duc pana acasa sa imi aiu medicamentele sima intorc *o pupa lpe frunte si iesi repede*