| Purple house | |
|
+6miss A. chiquita Dudix .Nicole. Criss. Kryptonite 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Kryptonite admin
POSTURI : 4701
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 11:36 am | |
| *zambi* -Ok..pai atunci te las..*zambi si o saruta pe obraz*daca ai nevoie de mine..sunt jos..in living..bye*ii facu cu mana si iesi din camera,cobori jos,si se aseza turceste pe canapea,dand drumul la tv*
Ultima editare efectuata de catre Rock Is Life. in Mar Oct 20, 2009 11:38 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Dudix almost lover
POSTURI : 872
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 11:37 am | |
| - Iubiree de cand asteptam astaa!! Da daa daa!! Mashinutzzaaa!! * rade * Unde ne vedem?? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 11:39 am | |
| Pa`pa! *ii spuse surorii sale, apoi ia telecomanda si schimba canalele repede* |
|
| |
Vizitato Vizitator
| *inchide telu, apoi urca sa-si i-a la revedere de la ea* Bebe eu m-am tirat cu mul dupa el caro :-> *se duce si se intinde la ea sa o sarute* Call daca ti se face dor de mine! |
|
| |
.Nicole. pretty little liar
POSTURI : 1897
| *incepe sa schimbe canalele, apoi inchide tv0-ul si isi pune perna peste cap* Da da..o sa te sun fii sigur....si grija de vara-mea....cum stii tu mai bine | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 11:40 am | |
| *se uita lung la ea* whatever..... *si pleca din camera apoi din casa*
|
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 11:41 am | |
| *striga din camera ei* BINE! PLEACA! nesimtitu...*da ochii peste cap si se baga in pat bosumflata* | |
|
| |
Criss. almost lover
POSTURI : 766
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 11:43 am | |
| *parca masina in fata casei si intra in casa.o vazu pe cathe pe canapea si se duse la ea.ii oferi buchetul de tranafiri rosii din mana lui* Pentru cea mai frumoasa iubita din tot universul | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 11:46 am | |
| *se intoarse lua buchetul din mana lui si sari in brate* -Ariii [era sa zic my vida] numai veneai...am fost ieri la tine acasa..am sunat si nu ai raspuns..asa ca...*zambi,si incepu sa`l pupaceasca*ce faci?*il trase de mana si se asezara am2 pe canapea* | |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 12:07 pm | |
| *tranti telefonul pe pat apoi se rostogorli de cateva ori. inchise ochii pentru cateva minute si simti o intepatura in abdomen. sta asa cateva minute, apoi adoarme. se trezeste dupa o jumatate de ora iar cearsaful de sub ea era rosu de sange.* minunat....*pufni si se scoala si da cearsafurile jos, apoi se baga in dus si sta cu jetul de apa fierbinte peste burta, pentru a-i calma durerile. se schimba si se baga in patul deranjat, si fara cearsafuri, pe cele murdare le arunca pe jos* | |
|
| |
Criss. almost lover
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 12:08 pm | |
| off: park si lui ii ziceai my viida:-w
on: *zambi*Ieri cred ca dormeam...*rase* Fac mult mai bine ,acum ca sunt aici*zambi* | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 12:13 pm | |
| -O da...si eu :X...*il lua in brate*ce`ai mai facut...love sa stii ca am vorbit cu Kat..putin...si a zis ca vor merge si ei in Romania...la munte..ador Craciunul..abia astept sa vina..cate saptamani mai sunt...2 nu?*zambi bucuroasa si il saruta*te,te,te ador*il pupapcii*mai am sa vorbesc cu ...sor`mea...*zambi*da..si a venit Kat cu Nath al mine sa`si ceara Nath scuze pentru cearta aia..stii tu..atunci cu Dulce..si nu si`a cerut si mi`am cerut eu...daca am gresit..*ridica din umeri*asta e..*puse capul pe pieptul lui* | |
|
| |
Criss. almost lover
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 12:36 pm | |
| *ii mangaie spatele* Tu nu ai avut nicio vina...si el ar fi trebuit sa isi ceara scuze...nu tu. Ei o sa fie superb:Xzapada,munte,noi.. *ii saruta parul* | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 12:38 pm | |
| -Da...*clipi des*ce sexy esti astazi..nu ca tu n`ai fi mereu dar asta e partea a 2 a *rase usor si`l saruta*abia astept..noi 4..ahh..cadouri,pom de Craciun,colinde...abia astept puiule*il stranse in brate*ai chef sa mergem pe undeva?*zambi*sau stam acasa si mai vorbim*misca din sprancene* | |
|
| |
Criss. almost lover
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 12:39 pm | |
| *rase*Tu esti cea mai sexy.*o trase peste el* Nu...nu am chef sa ies..vreau doar sa stau cu tine,aici.*chicoti* | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 12:42 pm | |
| *incepu sa rada si se lasa peste el* -Oh da?cred ca daca te`as compara cu toti de pe aici...tu esti cel mai sexy si frumos baiat*il saruta,si se lasa purtata de val,luand telecomanda usor si stingand televizorul*ok..ramanem acasa..mie`mi convine*chicoti si il saruta*sper sa nu vina sor`mea peste noi*rase usor* | |
|
| |
Criss. almost lover
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 12:53 pm | |
| *rase* Si tu esti cea mai sexy si cea mai frumoasa si cea mai superba si cea mai cea dintre toate:X. *rase usor* Si daca vine ce?Facem ceva rau?Nu cred. *zambi* Vrei sa mergem sus , ca sa fii sigura ca nu vine sor'ta?*rase* | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 12:56 pm | |
| -Cum sa nu baby,eu pentru tine..sunt cea mai cea...*rase usor*dap...*il lua de mana si urcara amandoi sus,intrand in camera lui Cathe,inchise jaluzelele*asa...*zambi,apoi il trase de guler si il saruta* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 12:57 pm | |
| off:nu va nimic :p va comp k un cuplu...dk eram in locul tau sor`meo.. :-" |
|
| |
Criss. almost lover
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 1:06 pm | |
| - Normal,mai ai indoieli?*rase* *ranji si isi puse mainile pe spatele ei lipind-o de el si o saruta pasional*
off: adrianoooo=))suc la punga suc la pungaaa=)) | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 1:08 pm | |
| off:sstiiuuu...eo sunt salbatica ca tine?acu` ar trebui sa`i rup camasa si sa arunc cu toate alea prin camera=))) on:-Nu...si nici nu ar trebui...*ii raspunse la sarut si il stranse in brate,corpul ei vibrand usor;il saruta usor si pe gat,apoi urca din nou cu sarutul,pe obraz si apoi pe buze* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 1:16 pm | |
| off: va ajut la un sexan copii? sho pe ea baiete haiiiideeeeeeee my perfect man :X:X: asa cum stii numia thu! =)) on: *ajunge la Heidi gome si suna* off: asa sunt imbracat sexos date in puii mei! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 1:18 pm | |
| off:mor!!! on*se ridica plictisita din pat si deschide usa* Buna! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 1:21 pm | |
| off: mie imi zici =))
on: Doamne cine mai e si asta?? I-a zi asta gandeai ?? *zambi galant* Damn sunt plictisotor right? Neatza [buna papusche te i-au la o tura?] |
|
| |
Criss. almost lover
| Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 1:23 pm | |
| Asa e.Sunt total de cu acord cu tine.*ii zambi .isi puse o mana sub genunchi ei si una pe spatele ei luand-o in brate,si o stranse la piept.ii saruta usor buzele*
off: ba obsedatelooor=))))[:">] ia vedeti'va de treaba voastra.nu draga zodiacule tu ai grija de cumantica mea k e km ne- rau=))vrea sa sara pe mine=)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Purple house | |
| |
|
| |
| Purple house | |
|