| Purple house | |
|
+6miss A. chiquita Dudix .Nicole. Criss. Kryptonite 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Mar Noi 10, 2009 12:34 pm | |
| Deci suntem asa fericita si lipsita de griji, nu ca Heidi? *merge langa ea, privind-o urat* |
|
| |
Kryptonite admin
POSTURI : 4701
| Subiect: Re: Purple house Mar Noi 10, 2009 12:41 pm | |
| *se uita la ea* -Ce s`a intamplat?*se uita la ea usor* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Mar Noi 10, 2009 12:44 pm | |
| Ti-am trimis un mesaj. Ti-am spus ca tata are probleme si are nevoie de ajutorul nostru. Te-am rugat sa vii, dar n-ai venit. *isi lasa capul pe spate* In fine, lasand asta la o parte, de unde vii ? |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Mar Noi 10, 2009 12:46 pm | |
| -Eu?nu am primit mesajul...*ranji*paaaii...de unde sa vin..am fost prin parc..m`am plimbat*ranji din nou* tu?ce mai faci?*zambi* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Mar Noi 10, 2009 12:54 pm | |
| *se descalta* Bine, acum. Toate problemele au fost solutionate si m-am intors. *zambi* Ca tot veni vorba de mesaje... *Heidi scoate telefonul din buzunar si se gandeste sa-i scrie lui Arthur un mesaj, insa nu stie cu ce sa inceapa* Cu scuzele, tampito! Hei, buna! Imi pare rau pt ziua aceea.. ca te-am lasat asa singur si am plecat in graba. Chiar am avut probleme mari. Dar acum m-am intors. Acum spune-i ceva de incheiere! Dar ce? Te pup? Te iubesc? *inca era nehotarate* Te... Il iubesti, idioato! Da` sa-i repeti ? In fine... Te iubesc! *apasa pe ''send'' si trimite mesajul* |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Mar Noi 10, 2009 1:01 pm | |
| -Puicutzooo cui trimiti mesaje aaa?*ii date cateva coate in gluma zambind si miscand din sprancene* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Mar Noi 10, 2009 1:08 pm | |
| *inchide telefonul si il baga la loc in buzunar* N-ai voie. E treaba de oameni mari. *rade* |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Mar Noi 10, 2009 1:10 pm | |
| *incepu sa rada in hohote* -Pfoaa..si ce mare esti tu maaa...*rase in continuare in hohote,apoi se descalta,si se puse pe canapea* hai fata zi si mie..ce esti asa de inchisa in tine..lu` baiatu` ala i`ai trimis mesaj???*ridica din sprancene* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Mier Noi 11, 2009 4:55 pm | |
| *facuse boacane in ultima vreme :D:D si nu mai da-se pe acasa dar a vazut sms ei asa ca vine direct la ea cu un buchet mari de trandafiri, nu se sinchiseste sa bata la usa intra direct ducandu-se la Heidi lunad-o in brate si sarutand-o* Zici ca mi-ai dus dorul? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 4:09 am | |
| off: s-a sinchisit vreodata sa bata la usa /: ) ? =)))
on: *il strange fericita in brate* Da! Nici nu stii cat! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 7:23 am | |
| off: nu ce PANA MEA SI FA SCRISU MAI MARE CA MORRRRRRRRRRRRRRRRR
on: *o saruta in continuu si o saluta pe Cath* Buna sora ingerasului meu.. *o musca de buzza * Si eu ti-am dus dorul si inca cat! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 8:02 am | |
| off: pana mea : P b-) on: Nu cred ca va cunoasteti. Arthur, ea e sora mea, Catherine, sau Cath. Catherine, el e Arthur. *zambi, apoi il saruta, jucandu-se cu limba lui* Si ce-ai facut cat am lipsit ? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 11:57 am | |
| *rade si otine de talia* Neatza sora lu Heidi *ranjeste* Bussines :D
off: pana ta :XX |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 12:06 pm | |
| Trebuia sa-mi dau seama. *rade* Poti sa-i spui Cath. Totusi, e mai scurt decat ''sora lui Heidi'' si e numele ei.
off : a mea : x |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 12:20 pm | |
| off: era
on: Dap probabil ai dreptate *o saruta sub ureche* So ce ai mai facut? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 12:32 pm | |
| Inafara de faptul ca m-am gandit la tine in fiecare secunda [aici trebuie sa rosesti =))], mai nimic interesant. Ti-am luat un cadou din NY. *ii sopteste la ureche* |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 12:40 pm | |
| *o lipeste de el [sa mor de ma inrosesc =))]* Ce? *o musca de lobul urechi* |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 12:45 pm | |
| *se uita la el, apoi la sora ei, apoi din nou la el* Iti spun mai tarziu. Pana atunci ramane secret. *se departeaza putin de el* Nu ma strange asa tare, imi omori fluturasi din stomac.
=)))))) faringita e vinovata pt toate prostiile pe care le spun :"> |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 12:52 pm | |
| *se uita cateva minute la sora ei apoi o lua pe Heidi in brate si o duce la ea in camera apoi inchide usa* Suntem singuri...*da din sparcene* pot sa-ti omor fluturi daca vrei.. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 1:02 pm | |
| Nuuu.!!! Nu fluturii !! *rade si il saruta* Oricum nu-i poate omori nimeni, nici macar tu! Aaa.. cadoul. *merge la bagaj si cauta cadoul si i-l da* Ca sa nu te recunoasca nimeni! *ranji* |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 1:13 pm | |
| *rade cu lacrimi* Baby asta e buna..rau...*rade in continuare* nu am primit nicodata asa ceva.. *o saruta* ff ciudat.. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 1:27 pm | |
| *rade odata cu el* Primesti acum. S-o porti de acum in colo. *zambi* Mmmm... apropo.. *isi adusese aminte de ce facuse prin NY* Trebuie sa-ti spun ceva. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 1:30 pm | |
| *se uita la ea*Sure, sure.. *rade si se aseaza cu ea pe pat* Ce ai facut? *da din sprancene* |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 1:37 pm | |
| Incep sa-ti calc pe urme. *ranji* De fapt, nu am facut nimic mai mult decat sa-l ajut pe tata. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Joi Noi 12, 2009 2:01 pm | |
| *se uita lung la ea* Ce ai facut??? cum l-ai ajutat? |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Purple house | |
| |
|
| |