IUBIRI ADOLESCENTINE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IUBIRI ADOLESCENTINE

❤ we are young, we run free stay up late, we don't sleep got our friends, got the night we'll be alright ❤

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Verificati periodic sectiunea IMPORTANT!
Atunci cand vreti sa fiti adaugati intr-un nou grup al unui rpg la care v-ati facut personaj, aveti responsabiltatea sa postati aici
Ultimele subiecte
» Echoes of war
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Apr 06, 2015 10:00 am Scris de Kira

» Conditii afiliere
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeSam Aug 03, 2013 12:13 pm Scris de Yoana

» Darkest whisper
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeVin Iun 21, 2013 3:17 am Scris de Anne Marie.

» Anunţuri
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Iun 20, 2013 2:07 pm Scris de rawr.

» Regulament
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 8:52 am Scris de rawr.

» Drowned in Passion
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeMar Iun 11, 2013 3:52 am Scris de lyula

» Cass house
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeVin Iul 16, 2010 1:54 am Scris de Mitch Mercury

» riley house
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeJoi Iul 15, 2010 11:42 am Scris de rawr.

» Purple house
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeMier Iul 14, 2010 2:27 pm Scris de Kryptonite

» Heath`s house
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeSam Iul 10, 2010 4:49 am Scris de Kryptonite

» Ari's Apartament
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:25 am Scris de Kryptonite

» Leigh Allen house
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:24 am Scris de Kryptonite

» Mercury house
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:23 am Scris de Kryptonite

» Hotelul
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:22 am Scris de Kryptonite

» riley house
Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeDum Iun 06, 2010 7:04 am Scris de Flory

iubiriadolescentine

❥ RPG FORUMS
dip.
❥ NON-RPG FORUMS

❥ FACEBOOK & OTHER PAGES
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Koningen House

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Urmatorul
AutorMesaj
SanjeroZe_PanDa
biggest fan
biggest fan
SanjeroZe_PanDa

Scorpion feminin POSTURI : 1160

Koningen House - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:00 pm

^incepu sa rada, apoi o lua in brate si merse cu ea la etaj, deschizand usa cu piciorul. O intinse pe pat, apoi merse la usa sa o incuie. Se aseza si el, apoi o trase deasupra lui si incepu sa o sarute pe gat^
-Don`t worry... I`ll try to make it as gentle as possible... ^respiratia lui ii trimitea fiori pe sira spinarii^
Sus In jos
Rena.
almost lover
almost lover
Rena.

Pesti feminin POSTURI : 1036

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:05 pm

^il saruta si ea la randul ei.Respira din ce in ce mai greu.Il saruta pe gat,apoi ii ridica putin tricoul.Pt un moment ezita,apoi il dadu jos,sarutandu-i abdomenul lucrat perfect^
Sus In jos
SanjeroZe_PanDa
biggest fan
biggest fan
SanjeroZe_PanDa

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:09 pm

^zambi, apoi ii dadu si ei tricoul jos, sarutandu`i umerii goi. O stranse in brate, apoi incerca sa o desfaca la sutien. O privi, cerandu`i acordul^
-May I?
Sus In jos
Rena.
almost lover
almost lover
Rena.

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:14 pm

^i facu cu ochiul,apoi astepta pana cand sutinul ei cazu de pe ea.Se intoarse spre el si ii smulse cureaua,apoi incepu sa rada^
-Scuze,Scuze..o sa iti cumpar eu alta..
Sus In jos
SanjeroZe_PanDa
biggest fan
biggest fan
SanjeroZe_PanDa

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:18 pm

-Of... ^incepu sa rada, apoi o lua de talie si se invartira, stand acum deasupra ei. Isi dadu pantalonii jos, ramanand doar in boxeri, apoi incepu din nou sa o sarute pe gat si pe sani, in timp ce ii mangaia coapsele. Ii smulse fustita, lasand`o sa cada pe jos^
-Ops! Acum iar trebuie sa mergem la shopping!
Sus In jos
Rena.
almost lover
almost lover
Rena.

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:23 pm

^zambi,apoi isi pusa mainile pe trupul lui fierbinte,alunecandu-i usor pe langa el si orpindu-se la boxeri pe care ii dadu jos.Apoi ii mai mangaie inca o data trupul gol,oprindu-se la fata lui,sarutandu-i buzele cu multa pasiune^
Sus In jos
SanjeroZe_PanDa
biggest fan
biggest fan
SanjeroZe_PanDa

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:25 pm

^ajunge la dunga chilotelului, trase usor de ea pana ii dadu jos, apoi incepu sa o sarute pe tot corpul. Scotoci cu mana dupa cearsaf si il trase peste ei, cautand putina intimitate^
Sus In jos
Rena.
almost lover
almost lover
Rena.

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:29 pm

^un geamat usor ii iesi din gat cand trupurile lor se conectara,apoi coplesita de placere il trase mai aproape de ea cerand mai mult^
Sus In jos
SanjeroZe_PanDa
biggest fan
biggest fan
SanjeroZe_PanDa

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:33 pm

^o patrunse mai adanc, facand`o sa geama de placere si durere in acelasi timp. Se misca incet, marind ritmul cat mai nedureros. O stranse talie si o lipi de el. Acum se putea misca in voie, nu mai era la fel de stramta ca la inceput^
Sus In jos
Rena.
almost lover
almost lover
Rena.

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:41 pm

^isi dadu capul pe spate,agatandu-se de gatul lui Drake.Se mula pe corpul lui ca 2 linii paralele intalnindu-se,apoi lipindu-se.^
^il simti cum se departeaza de ea,cum ramane goala pe dinauntru.Il simti cum se pusape o parte a ei.Ii simti bratele tinand-o intr-o stransoare puternica,inchizandu-se din ce in ce mai mult in jurul ei,apoi ea se ghemui la pieptul lui,spirjinindu-si capul pe pieptul lui ud de transpiratie^
Sus In jos
SanjeroZe_PanDa
biggest fan
biggest fan
SanjeroZe_PanDa

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:44 pm

^isi infunda nasul in parul ei, inspirand adanc, apoi inchise ochii si o saruta pe par^
-A fost chiar asa de rau? ^o intreba, apoi ii ridica barbia sa o priveasca in ochi. O saruta, fara sa o lase sa raspunda^
-Hai sa facem un dus... Ne mai relaxeaza muschii... ^zambi strengaresc, aratandu`si dintii albi^
Sus In jos
Rena.
almost lover
almost lover
Rena.

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:48 pm

^il saruta si ea,dar fu intrerupta de un fulger care aparu la geam.Apoi se scula stand de data asta in fund,speriata ingrozitor de un tunet puternic^
-Ploua?^se uita ingrozita pe geam^
Sus In jos
SanjeroZe_PanDa
biggest fan
biggest fan
SanjeroZe_PanDa

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:50 pm

^isi indrepta atentia spre fereastra si se ridica in picioare^
-Da, cred ca da... Vrei sa mergem la piscina? E incalzita... Haide, nu o sa patim nimic. ^se imbraca si o lua pe B. de mana, apoi in inveli intr`un cearsaf^
Sus In jos
Rena.
almost lover
almost lover
Rena.

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 12:53 pm

^se opri la usa^
-Nu mai bine mergem sa facem un dus...impreuna?^se uita la el rugatoare^
Sus In jos
M.Cata
pretty little liar
pretty little liar
M.Cata

Capricorn feminin POSTURI : 1578

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 1:02 pm

Sper ca am nimerit casa
^Se uita destul de nedumerit la casele ce i se infatisau in fata ochilor^

Hmm...pretty...pe gustul meu se pare,daca asta e casa
^Isi lua inima in dinti si se indrepta spre vila crem^Apasa butonu` soneriei si astepta ca prietena lui cea veche din copilarie sa ii deschida usa^
^Dar o umbra...mult mai mare k a unei adolescente aparu de dupa usa^
Sa se fi ingrasat atat de mult^isi spuse chicotind^
-Buna...mmm...o caut pe Bree Lair ^si infatisa zambetul lui cu care ii putea intra pe sub piele oricui^
Sus In jos
SanjeroZe_PanDa
biggest fan
biggest fan
SanjeroZe_PanDa

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 1:04 pm

^intoarse capul sa`i strige lui Bree^
-B., te cauta un... ^se intoarse spre el, uimit^ Un strain?! Cine esti tu?
^se rezema de tocul usii, ridicand o spranceana^ Si ce treaba ai cu iubita mea?
Sus In jos
Rena.
almost lover
almost lover
Rena.

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 1:08 pm

^aparu jos la auzul numelui ei.^
-Ce?..De ce m-ai strigat?
^se uita nedumerita la silueta intunecata din fata usii.incerca sa isi dea seama cine e...i se parea destul de familiar..^
-Buna ...sunt Bree Lair..te cunosc de undeva?^ridica o spraceana in semn de nedumerire^
Sus In jos
M.Cata
pretty little liar
pretty little liar
M.Cata

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 1:08 pm

-Cine esti tu!?^fu el mirat^
Hmm fetita asta se misca destul de repede cu baietii
Pai da...a cam avut de la cine sa invetesi chicoti in sinea lui
^Se intoarse la realitate si dadu nas in nas cu baiatul ce statea in usa si astepta un raspuns^
-Eu sunt Matthew,Matthew Williams,prietenul lui Bree :D
Sus In jos
SanjeroZe_PanDa
biggest fan
biggest fan
SanjeroZe_PanDa

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 1:11 pm

-Eu sunt Drake... Oh, hunn, va cunoasteti? ^se uita cand la unul, cand la altul^ Pai, cred ca daca e in regula, poate sa intre in casa... ^il privi suspicios^ Eu ma duc sus sa`mi fac un dus. ^o lua pe B. de talie, lipind`o de el, si o saruta pasional in fata lui Matthew, apoi urca scarile^
Sus In jos
Rena.
almost lover
almost lover
Rena.

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 1:15 pm

^il saruta si ea,strangandu-l in brate puternic^
-Dupa ce faci dus te poti culca,love^zambi^E in regula..o sa iti spun maine cine e oaspetele nostru.Il mai saruta o data,apoi il privi cum dispare sus pe scari.Se intoarse spre matt,strangandu-l in brate si udandu-se toata.Ii lua bagajele si il invita sa stea jos.^
-Ce cauti asa de tariu aici?..si in primul rand de ce ai venit?^se uita la el curioasa,asezandu-se langa el^
Sus In jos
M.Cata
pretty little liar
pretty little liar
M.Cata

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 1:19 pm

-Vrei sa ma faci gelos?Nici nu am intrat in casa B.! ^rase si o stranse tare in brate si o saruta pe obraz^
-Pai m-am gandit sa iti fac o...vizita :D...si sper sa se prelungeasca pt ca...ei bine am auzit k tu stai aici si eu trebuie sa stau un timp in oras sa imi fac cariera in basket si...
^Se inrosi destul de puternic,desi nu ii statea in caracter^
^Astepta reactia lui B....^
Sus In jos
Rena.
almost lover
almost lover
Rena.

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 1:27 pm

^chicoti la reactia lui^
-Voi baietii aveti intotdeauna glume proaste in program cu noi fetele?^rase^
-Pai..nu chiar..adik Drake a fost foarte dragutz sa ma primeasca la el in casa,ca altfel eram nevoita sa fac naveta de la Londra pana aici.^se uita pt un momnt la el si intelese ce ii era neclar^
-Drake e vechiul meu prieten...prieten,nu iubit^chicoti^A plecat inainte sa vii u in oras.A fost singurul dintre prieteni care a incercat sa stea cu mine,dar pana la urma a fost obligat de parinti ca sa plece...si a fost si singurul care m-a facut sa ma indragostesc de el^rase la gandul acesta^
Sus In jos
M.Cata
pretty little liar
pretty little liar
M.Cata

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 1:52 pm

-Pai...nu era chiar o gluma^rase^ pentru ca inca nu sunt obisnuit sa te vad asa de schimbata....a trecut ceva de cand nu te-am mai vazut
-Deci...e casa lui Drake...asadar..nu voi putea sta aici nu?Nu mi s-a parut ca Drake ma are la suflet...
^Scoase limba in semn de neplacere...punandu-si in evidenta pierce`ul de care era foarte mandru^
Sus In jos
Rena.
almost lover
almost lover
Rena.

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 1:57 pm

^ridica o spranceana cadn ii zari pierce-ul^
-hmm...se pare ca nu numai yo m-am schimbat^scoase limba la el jucaus^Cat despre stat..desigur ca poti sa stai cu noi...sunt sigura ca Drake nu o sa se supere...el ..probabil..e doar gelos.^se stramba la gandul asta^.Nici un baiat nu m-a vizitat pana acum si nu e obisnuit cu ganul asta
si asta e ce ma sacaie pe mine...urasc gelozia...^se stramba^

-Hey..probabil ca ti-e foame dupa o asa calatorie lunga...vrei ceva de mancare?te rog sa nu ceri ceva gatit,te rog sa nu ceri ceva gatiiit
Sus In jos
M.Cata
pretty little liar
pretty little liar
M.Cata

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitimeLun Iun 22, 2009 2:03 pm

-Te referi la pierce..mda nu e mare lucru...ceva ce am facut din lipsa de ocupatie^spuse acestea luand figura indiferenta si in accelasi timp una bucuroasa ce arata incantarea k Bree observase pierce`ul^
-Probabil k trebuie sa mai lucrez la relatia mea cu Drake*si probabil k o sa am mult de munca*...dar sunt sigur k o sa iasa bine...*spre binele lui*^chicoti realizand ceea ce tocmai a gandit^

-Si ce zici k ai de mancare?^si arata spre abdomenul care chioraia de foame^
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Koningen House   Koningen House - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Koningen House
Sus 
Pagina 5 din 33Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 ... 33  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Koningen House
» Kat's house
» Mercury house
» Cass house
» woods house

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
IUBIRI ADOLESCENTINE :: Arhiva case-
Mergi direct la: