| Koningen House | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
SanjeroZe_PanDa biggest fan
POSTURI : 1160
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:00 pm | |
| ^incepu sa rada, apoi o lua in brate si merse cu ea la etaj, deschizand usa cu piciorul. O intinse pe pat, apoi merse la usa sa o incuie. Se aseza si el, apoi o trase deasupra lui si incepu sa o sarute pe gat^ -Don`t worry... I`ll try to make it as gentle as possible... ^respiratia lui ii trimitea fiori pe sira spinarii^ | |
|
| |
Rena. almost lover
POSTURI : 1036
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:05 pm | |
| ^il saruta si ea la randul ei.Respira din ce in ce mai greu.Il saruta pe gat,apoi ii ridica putin tricoul.Pt un moment ezita,apoi il dadu jos,sarutandu-i abdomenul lucrat perfect^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:09 pm | |
| ^zambi, apoi ii dadu si ei tricoul jos, sarutandu`i umerii goi. O stranse in brate, apoi incerca sa o desfaca la sutien. O privi, cerandu`i acordul^ -May I? | |
|
| |
Rena. almost lover
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:14 pm | |
| ^i facu cu ochiul,apoi astepta pana cand sutinul ei cazu de pe ea.Se intoarse spre el si ii smulse cureaua,apoi incepu sa rada^ -Scuze,Scuze..o sa iti cumpar eu alta.. | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:18 pm | |
| -Of... ^incepu sa rada, apoi o lua de talie si se invartira, stand acum deasupra ei. Isi dadu pantalonii jos, ramanand doar in boxeri, apoi incepu din nou sa o sarute pe gat si pe sani, in timp ce ii mangaia coapsele. Ii smulse fustita, lasand`o sa cada pe jos^ -Ops! Acum iar trebuie sa mergem la shopping! | |
|
| |
Rena. almost lover
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:23 pm | |
| ^zambi,apoi isi pusa mainile pe trupul lui fierbinte,alunecandu-i usor pe langa el si orpindu-se la boxeri pe care ii dadu jos.Apoi ii mai mangaie inca o data trupul gol,oprindu-se la fata lui,sarutandu-i buzele cu multa pasiune^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:25 pm | |
| ^ajunge la dunga chilotelului, trase usor de ea pana ii dadu jos, apoi incepu sa o sarute pe tot corpul. Scotoci cu mana dupa cearsaf si il trase peste ei, cautand putina intimitate^ | |
|
| |
Rena. almost lover
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:29 pm | |
| ^un geamat usor ii iesi din gat cand trupurile lor se conectara,apoi coplesita de placere il trase mai aproape de ea cerand mai mult^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:33 pm | |
| ^o patrunse mai adanc, facand`o sa geama de placere si durere in acelasi timp. Se misca incet, marind ritmul cat mai nedureros. O stranse talie si o lipi de el. Acum se putea misca in voie, nu mai era la fel de stramta ca la inceput^ | |
|
| |
Rena. almost lover
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:41 pm | |
| ^isi dadu capul pe spate,agatandu-se de gatul lui Drake.Se mula pe corpul lui ca 2 linii paralele intalnindu-se,apoi lipindu-se.^ ^il simti cum se departeaza de ea,cum ramane goala pe dinauntru.Il simti cum se pusape o parte a ei.Ii simti bratele tinand-o intr-o stransoare puternica,inchizandu-se din ce in ce mai mult in jurul ei,apoi ea se ghemui la pieptul lui,spirjinindu-si capul pe pieptul lui ud de transpiratie^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:44 pm | |
| ^isi infunda nasul in parul ei, inspirand adanc, apoi inchise ochii si o saruta pe par^ -A fost chiar asa de rau? ^o intreba, apoi ii ridica barbia sa o priveasca in ochi. O saruta, fara sa o lase sa raspunda^ -Hai sa facem un dus... Ne mai relaxeaza muschii... ^zambi strengaresc, aratandu`si dintii albi^ | |
|
| |
Rena. almost lover
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:48 pm | |
| ^il saruta si ea,dar fu intrerupta de un fulger care aparu la geam.Apoi se scula stand de data asta in fund,speriata ingrozitor de un tunet puternic^ -Ploua?^se uita ingrozita pe geam^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:50 pm | |
| ^isi indrepta atentia spre fereastra si se ridica in picioare^ -Da, cred ca da... Vrei sa mergem la piscina? E incalzita... Haide, nu o sa patim nimic. ^se imbraca si o lua pe B. de mana, apoi in inveli intr`un cearsaf^ | |
|
| |
Rena. almost lover
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 12:53 pm | |
| ^se opri la usa^ -Nu mai bine mergem sa facem un dus...impreuna?^se uita la el rugatoare^ | |
|
| |
M.Cata pretty little liar
POSTURI : 1578
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 1:02 pm | |
| Sper ca am nimerit casa ^Se uita destul de nedumerit la casele ce i se infatisau in fata ochilor^
Hmm...pretty...pe gustul meu se pare,daca asta e casa ^Isi lua inima in dinti si se indrepta spre vila crem^Apasa butonu` soneriei si astepta ca prietena lui cea veche din copilarie sa ii deschida usa^ ^Dar o umbra...mult mai mare k a unei adolescente aparu de dupa usa^ Sa se fi ingrasat atat de mult^isi spuse chicotind^ -Buna...mmm...o caut pe Bree Lair ^si infatisa zambetul lui cu care ii putea intra pe sub piele oricui^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 1:04 pm | |
| ^intoarse capul sa`i strige lui Bree^ -B., te cauta un... ^se intoarse spre el, uimit^ Un strain?! Cine esti tu? ^se rezema de tocul usii, ridicand o spranceana^ Si ce treaba ai cu iubita mea? | |
|
| |
Rena. almost lover
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 1:08 pm | |
| ^aparu jos la auzul numelui ei.^ -Ce?..De ce m-ai strigat? ^se uita nedumerita la silueta intunecata din fata usii.incerca sa isi dea seama cine e...i se parea destul de familiar..^ -Buna ...sunt Bree Lair..te cunosc de undeva?^ridica o spraceana in semn de nedumerire^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 1:08 pm | |
| -Cine esti tu!?^fu el mirat^ Hmm fetita asta se misca destul de repede cu baietii Pai da...a cam avut de la cine sa invetesi chicoti in sinea lui ^Se intoarse la realitate si dadu nas in nas cu baiatul ce statea in usa si astepta un raspuns^ -Eu sunt Matthew,Matthew Williams,prietenul lui Bree :D | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 1:11 pm | |
| -Eu sunt Drake... Oh, hunn, va cunoasteti? ^se uita cand la unul, cand la altul^ Pai, cred ca daca e in regula, poate sa intre in casa... ^il privi suspicios^ Eu ma duc sus sa`mi fac un dus. ^o lua pe B. de talie, lipind`o de el, si o saruta pasional in fata lui Matthew, apoi urca scarile^ | |
|
| |
Rena. almost lover
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 1:15 pm | |
| ^il saruta si ea,strangandu-l in brate puternic^ -Dupa ce faci dus te poti culca,love^zambi^E in regula..o sa iti spun maine cine e oaspetele nostru.Il mai saruta o data,apoi il privi cum dispare sus pe scari.Se intoarse spre matt,strangandu-l in brate si udandu-se toata.Ii lua bagajele si il invita sa stea jos.^ -Ce cauti asa de tariu aici?..si in primul rand de ce ai venit?^se uita la el curioasa,asezandu-se langa el^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 1:19 pm | |
| -Vrei sa ma faci gelos?Nici nu am intrat in casa B.! ^rase si o stranse tare in brate si o saruta pe obraz^ -Pai m-am gandit sa iti fac o...vizita :D...si sper sa se prelungeasca pt ca...ei bine am auzit k tu stai aici si eu trebuie sa stau un timp in oras sa imi fac cariera in basket si... ^Se inrosi destul de puternic,desi nu ii statea in caracter^ ^Astepta reactia lui B....^ | |
|
| |
Rena. almost lover
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 1:27 pm | |
| ^chicoti la reactia lui^ -Voi baietii aveti intotdeauna glume proaste in program cu noi fetele?^rase^ -Pai..nu chiar..adik Drake a fost foarte dragutz sa ma primeasca la el in casa,ca altfel eram nevoita sa fac naveta de la Londra pana aici.^se uita pt un momnt la el si intelese ce ii era neclar^ -Drake e vechiul meu prieten...prieten,nu iubit^chicoti^A plecat inainte sa vii u in oras.A fost singurul dintre prieteni care a incercat sa stea cu mine,dar pana la urma a fost obligat de parinti ca sa plece...si a fost si singurul care m-a facut sa ma indragostesc de el^rase la gandul acesta^ | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 1:52 pm | |
| -Pai...nu era chiar o gluma^rase^ pentru ca inca nu sunt obisnuit sa te vad asa de schimbata....a trecut ceva de cand nu te-am mai vazut -Deci...e casa lui Drake...asadar..nu voi putea sta aici nu?Nu mi s-a parut ca Drake ma are la suflet... ^Scoase limba in semn de neplacere...punandu-si in evidenta pierce`ul de care era foarte mandru^ | |
|
| |
Rena. almost lover
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 1:57 pm | |
| ^ridica o spranceana cadn ii zari pierce-ul^ -hmm...se pare ca nu numai yo m-am schimbat^scoase limba la el jucaus^Cat despre stat..desigur ca poti sa stai cu noi...sunt sigura ca Drake nu o sa se supere...el ..probabil..e doar gelos.^se stramba la gandul asta^.Nici un baiat nu m-a vizitat pana acum si nu e obisnuit cu ganul asta si asta e ce ma sacaie pe mine...urasc gelozia...^se stramba^
-Hey..probabil ca ti-e foame dupa o asa calatorie lunga...vrei ceva de mancare?te rog sa nu ceri ceva gatit,te rog sa nu ceri ceva gatiiit | |
|
| |
| Subiect: Re: Koningen House Lun Iun 22, 2009 2:03 pm | |
| -Te referi la pierce..mda nu e mare lucru...ceva ce am facut din lipsa de ocupatie^spuse acestea luand figura indiferenta si in accelasi timp una bucuroasa ce arata incantarea k Bree observase pierce`ul^ -Probabil k trebuie sa mai lucrez la relatia mea cu Drake*si probabil k o sa am mult de munca*...dar sunt sigur k o sa iasa bine...*spre binele lui*^chicoti realizand ceea ce tocmai a gandit^
-Si ce zici k ai de mancare?^si arata spre abdomenul care chioraia de foame^ | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Koningen House | |
| |
|
| |
| Koningen House | |
|