| Purple house | |
|
+6miss A. chiquita Dudix .Nicole. Criss. Kryptonite 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 8:27 am | |
| Pai era trist... *zambi* s-a cerata cu Eva din cauza ca eu nu am vriut sa-i dau ferrariul ..evei sa-l conduca si a inceput s afaca crize si bor a zis ca vrea masina mea ca nu-i trebuie masina lui....so ..... ee s-a suparat bro si eva pe mn bro i-a dat papuceii si eu am vrut sa-l invelesesc si uite asa am ajuns in club! *zambi si ii asteapta reactia* |
|
| |
.Nicole. pretty little liar
POSTURI : 1897
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 8:33 am | |
| *dadu ochii peste cap* deci tu esti vinovatul aici...*il ciufuli, apoi ii linse busa de jos* bine dar sa nu mai faci...*rade* | |
|
| |
Dudix almost lover
POSTURI : 872
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 11:57 am | |
| * ajunge in fatza casei imbracata asa * - Aici am fost ultima oara ! * apoi bate tare la usa * | |
|
| |
Criss. almost lover
POSTURI : 766
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:00 pm | |
| *termina de facut crema,apoi pusera totul la cuptor,si cand fu gata pusera frisca peste.se duse in frigider si lua o capsuna,si o puse pe prajitura* Voila! | |
|
| |
Kryptonite admin
POSTURI : 4701
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:03 pm | |
| *zambi* -Wow..a iesit minunat..nu ma gandeam ca o sa iasa chiar asa..*zambi,apoi auzi batai la usa*ma duc sa deschid...*il saruta apoi se sterse pe sort si deschise usa;vazu o fata necunoascuta* -Buna!cine esti?*o intreba mirata* | |
|
| |
Dudix almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:04 pm | |
| * ii zambi * - Hmm..din cate imi amintesc nu am gresit casa. Aici sta Kat?? Eu sunt Dulll...but you?? | |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:05 pm | |
| *aude ca bate cineva la usa si iese din camera* stai aici bebe*il vede pe ari si ii zambeste* hai..neatza...*deschide usa* Buna! | |
|
| |
Dudix almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:07 pm | |
| - Hei Kat! * ii zambeste * - Uite am venith sa te vad...si sa te rog ceva... * isi trece mana prin par * - Sper ca nu deranjez! | |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:08 pm | |
| Nu...nu deranjezi deloc...*o saruta pe obraz* intra! Buna Ari...hmmm..miroase bine*zambi* | |
|
| |
Dudix almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:10 pm | |
| * intra in casa * - Prajitura?? * ranjeste * - Decii...de ce am venit...Pai uite vreau sa imi schimb lookul si ma gandeam ca poate poti sa vi cu mine la coafor si apoi ... * da din umeri * | |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:11 pm | |
| Pai..sa vezi....acum ma simt cam rau* se aseaza pe canapea* si e nathan la mine care cam doarme...*ranji*as veni cu placere)
Ultima editare efectuata de catre atomic allien in Sam Oct 17, 2009 12:11 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| *se ridica din pat si merge dupa Kat, apoi o vede pe Dul* Iubireeeeeeeeeeee ai venit in vizita? |
|
| |
Criss. almost lover
| Buna*ii zambi lui Kat apoi se duse langa Cathe si o saruta pe obraz* Miroase bine.eu amfacut doar crema.meritele sunt ale lui cathe | |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:12 pm | |
| *rade* uite-l ca s-a trezit*se uita la Ari* esti un bun bucatar*rade* | |
|
| |
Dudix almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:13 pm | |
| - Uof! Nu e nimic! - Hey iubire!! Pai nu chiar in vizita...o sa plec repede si apoi poate ma intorc sa mananc si eu cv dulcee * chicoteste * - Mai vedem! | |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:14 pm | |
| Dar nu vreau sa pleci..unde vrei sa pleci? | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:15 pm | |
| -Hai love..este facuta de amandoi..*ii date un pumn in joaa in umar,apoi ii sopti lui Ari*Cine mai e si ea?*se stramba*si Kat nici nu m-a vazut.Hey sunt invizibila pe aici?*se uita la Ari usor* | |
|
| |
Criss. almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:16 pm | |
| *o stranse in brate apoi ii sopti la ureche* Am facut eu o vraja prin care sa te vad numai eu sa nu mi te fure nimeni:X | |
|
| |
Dudix almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:17 pm | |
| * zambeste * - La coafor my dear! E timpul pt o schimbare...si de aia vroiam sa fi acolo dar daca ramai q Nathan...o sa revin cand e totul gata! | |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:18 pm | |
| *se uita la Dul*....aaaaa...deci facem schimbari* Cathe....ca tot am venit..ce voiai sa ne zici mie si lui Nate? | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:19 pm | |
| *chicotii usor* -Sure love...numai tu numai faceai vraji...desi daca ma gandesc mai bine m-ai vrajit din prima*rase usor si il saruta tinandu`l in brate si zambind*o da...aa..ceva..va spunem mai tarziu..vrem sa vorbim..personal*zambi* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:23 pm | |
| Pai Dul e iubirea mea ::X:X nu iubire? *zambeste* Hai ca coafor iubire vin eu cu tine..astia sa ramane aici! *rade* Auzi cine e ea pff! |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:24 pm | |
| *ii da o palma usor lui Nate* Pai..ea e verisoara mea..cred ca poate auzi..dar daca nu e ok...vorbim mai incolo.. *se uita la Dul* | |
|
| |
Dudix almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:25 pm | |
| - Da iubire haide! Dar daca vi tu , atunci ar putea sa vina si Kat nuu?? K ea vroia sa ramana acasa pt k erai tuu... * zambeste * - Haideti familie fericita! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:27 pm | |
| Ce ma tot lovesti femeie ce am facut eu rau?? *rade* Iti ajut verisoara si iubirea mea ! Vin-o incoa iubire sa te pupe tata *o ia de cap si o saruta pe obraji* Acum *se uita la Cath* ai ceva cu iubirea mea??? Haaa comentezi??? *se uita la Kat* Normal ca vine si ea! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Purple house | |
| |
|
| |
| Purple house | |
|