| Purple house | |
|
+6miss A. chiquita Dudix .Nicole. Criss. Kryptonite 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
.Nicole. pretty little liar
POSTURI : 1897
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:28 pm | |
| *se uita la Nathan suspicios* mda...hai sa mergem/...*se uita la cathe* venim repede...sa bnu iti uiti ideea*fuge si o pupa pe obraji* | |
|
| |
Kryptonite admin
POSTURI : 4701
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:29 pm | |
| -Scuza-ma Nathan..cred ca pot comenta oricat vreau nu crezi?si putin imi pasa daca e iubirea ta...*ridica din umeri si se uita la Ari atingandu-i usor buzele cu buzele ei si tinandu-l inca in brate*ok Kat..bye*zambi* | |
|
| |
Criss. almost lover
POSTURI : 766
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:32 pm | |
| *se uita putin urat la nathan apoi o saruta pe cathe* off: nathanel te intreci cu gluma.comenteaza cat vrea pt k e my vida si e ksa ei.so | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:34 pm | |
| Ce draga de ce te uiti asa sunt suspicios rau?? *o saruta pe Kat si isi sprijini umarul de ea, apoi o ia de talie si pe Dul* Nu nu ai voie..mai ales ei..de ele 2 nu se atinge nimeni..sper ca intelegi nu? *era serios*
off: normal ca de dul nu cometeaza nimeni o bate si bro dar vad ca ea batman batman nu intelege .... so isi ia cafteala =)) ii cumpar terenul pfff lol |
|
| |
Dudix almost lover
POSTURI : 872
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:36 pm | |
| * se uita la cei din jurul ei apoi la Nath si ii spune mai incet * - Cred ca ar fi mai bine sa o iei mai usor! | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:38 pm | |
| -Linisteste-te love...e ok...*rolling eyes*deci acum ce facem?*il privi in ochi zambind si tinandu-l in brate*comentez cat vreau si sunt i casa mea ok?*se uita la Nathan putin nervoasa* off:si ce vrei frate,sa o iau in brate si sa o intrebi ce faci?vrei o cafeluta...o prajiturica ceva?totusi..e casa mea...si plus de asta e prima data cand o cunosc..asa ca :-$...oricum nu am chef de..balmajeala..
Ultima editare efectuata de catre Rock Is Life. in Sam Oct 17, 2009 12:39 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:38 pm | |
| *se indeparteaza de nathan* nu...du-te doar tu cu iubirea ta la coafor Nath....eu raman acasa la MINE....*ii arunca o privire* | |
|
| |
Criss. almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:39 pm | |
| off:mda cumparail atunci draga:P:P:P
on: *ridica o spranceana* Ce te umfli asa in pene?A zis cineva ca se atinge de ele??*incepu sa rada* Pardon...de IUBIREA TA...*rase* Kat,vrei si tu sa mananci putina prajitura cu noi? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:42 pm | |
| off: e ochei dar nu trebuia sa te uiti asa la ea si sao iei peste picior Acum facem bine... noi 3 plecam sa ne facem sexy voi continuati treaba ..pardon noi 2 daca ...bebe o i-a razna.... *zambi* Nu-i asa? =)) [ihihi nu-i asa cum o imita aia de la mondeni pe zana surprizelor =))] |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:45 pm | |
| *ii zambeste lui nathan* Sa veniti repede. *il privi pe nathan in ochi, apoi se sprijini de blatul de la bucatarie* ti-am spus ca nu am simt bine bebe....*ii face cu mana* du-te du-te...*isi da ochii peste cap si se intoarce la cath* so..stapana casei..*se aseza jos* ai patit ceva? | |
|
| |
Criss. almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:47 pm | |
| off: nu vad cine a luato peste picior/:) ma rog.
on: ok.do what you want*zambi si scoase prajitura rigider,unde o pusese sa se raceasca* | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:48 pm | |
| off:nu inteleg,cu ce am luat`o peste picior?:| on:-Ok..bye*le facu cu mana*Kat..hai in bucatarie sa papam..*il lua pe Ari de mana si pe ea si mersera toti 3 in bucatarie*nnu..nu am nimic..ce as avea?*ridica din umeri si taie 3 felii de prajitura,le pune pe farfuriute si le imparte apoi se asaza la masa*haide..luati loc..*zambi* | |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:50 pm | |
| *se aseaza jos* e foarte buna prajitura*rade, si se lasa pe spate* scuze cath..nu ma simt asa bine..deci..ce voiai sa imi zici? | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:53 pm | |
| *zambi* -O da...vorbisem cu Ari...daca vreti sa mergeti si voi cu noi la munte..ca noi am cam vrea sa mai iesim din tara..*zambi*daca vreti sa mergeti daca nu..nu`i problema..*zambi*ce`ai patit?*se uita la ea,si lua o linguita din prajitura* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:53 pm | |
| off: hai ca sunteti comici nici nu am plecat =)))
on: *se duce si o saruta pe Kat pasional apoi se indeparteaza de ea* Suna-ma daca ai ceva! Eu ma duc sa ma fac sexy pt gossip boy al meu..el sigur ma iubeste [nu bro mancatear tata de gossip boy i know u love me xoxo =))] *se uita la Dul* HAi iubire sa dam rafe cu brum brum *iese cu Dul afara* |
|
| |
Dudix almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:55 pm | |
| * le face cu mana si iasa afara q Nathan * - Eu tot nu o inteleg pe tipa aia! Oricum hai sa ne facem sexy my dear! Pacat ca nu a venith si mi prima dar...daca ea asa a vrut! * zambeste * - Unde e femeia ta ? | |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:55 pm | |
| *zambi* normal ca ma bucur*lua o lingurita din prajitura* si poti sa fii digura ca venim cu voi*rade* nu..nus tiu ce am..de ceva timp...*dadu din umeri* | |
|
| |
Criss. almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:57 pm | |
| Ar fi super sa mergem mai multi *casca si termina prajitura* Eu cred ca plec..mi'e cam somn. *se ridica si isi puse farfuria in chiuveta apoi se duse si o saruta pe cathe* Vorbim maine Pa kat. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 12:59 pm | |
| Cine stie ce are ea cu tine..dar how cares?? right? *rade* Iar nu-mi vezi iubirea?? *rade* iti iau niste ochelari?? femeia mea e inconfunfabila mai! Daca o gasestii conduci pana la salon ce zici? |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 1:00 pm | |
| -Bye love.Ai grija de tine*zambi si il saruta si ea*asa..deci unde ramasesem?aa..da..nu stiu ce se intampla cu Nathan...e cam dus cu pluta..cel putin asa mi se pare..iar tipa aia..mi`a cam facut o impresie proasta..dar in fine...e verisoara ta stii ce faci..*zambi,si mai lua putin din prajitura*si tu ce ai mai facut?*puse picior peste picior* | |
|
| |
Dudix almost lover
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 1:02 pm | |
| Off: Nu ma mai barfiti , ok:|? N`am facuth nimic si deja ti`am facut o impresie proasta:-j...
On: - Poti sa imi dai cheia! * il trage pe Nathan langa masina * - Dar mergem incet!! Ti`am spus ca sunt incepatoare! * chicoteste * | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 1:05 pm | |
| *ii ridica cheia in sus* Ochei copilu daca promiti ca nu calci aceleratia! *ii da cheiea si se urcara si masina si plecara in goana* |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 1:06 pm | |
| *se uuita la cathe* hmm.eu...ce sa mai fac*dadu din umeri* nimic nou si interesant | |
|
| |
Kryptonite admin
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 1:11 pm | |
| *zambi* -Aha...*isi termina prajitura de mancat,lua farfuriuta si lingurita,le puse in chiuveta si spala si farfuriuta lui Ari si farfuriuta ei,apoi le puse in dulap si se aseza din nou la masa*vrei niste suc?*se duse si lua din frigider niste suc de portocale natural si puse in 2 pahare*poftim*ii date paharul lui Kat si unul il opri ea si se aseza pe scaun la masa*nasol..adica nu ai mai iesit si tu deloc?*se uita la ea* | |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Sam Oct 17, 2009 1:13 pm | |
| eh ba da...mult..de tot*rade* ieri am fost la meci... tu nu ai fost cu ari? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Purple house | |
| |
|
| |
| Purple house | |
|