IUBIRI ADOLESCENTINE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IUBIRI ADOLESCENTINE

❤ we are young, we run free stay up late, we don't sleep got our friends, got the night we'll be alright ❤

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Verificati periodic sectiunea IMPORTANT!
Atunci cand vreti sa fiti adaugati intr-un nou grup al unui rpg la care v-ati facut personaj, aveti responsabiltatea sa postati aici
Ultimele subiecte
» Echoes of war
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeLun Apr 06, 2015 10:00 am Scris de Kira

» Conditii afiliere
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Aug 03, 2013 12:13 pm Scris de Yoana

» Darkest whisper
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeVin Iun 21, 2013 3:17 am Scris de Anne Marie.

» Anunţuri
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeJoi Iun 20, 2013 2:07 pm Scris de rawr.

» Regulament
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 8:52 am Scris de rawr.

» Drowned in Passion
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeMar Iun 11, 2013 3:52 am Scris de lyula

» Cass house
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeVin Iul 16, 2010 1:54 am Scris de Mitch Mercury

» riley house
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeJoi Iul 15, 2010 11:42 am Scris de rawr.

» Purple house
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeMier Iul 14, 2010 2:27 pm Scris de Kryptonite

» Heath`s house
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Iul 10, 2010 4:49 am Scris de Kryptonite

» Ari's Apartament
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:25 am Scris de Kryptonite

» Leigh Allen house
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:24 am Scris de Kryptonite

» Mercury house
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:23 am Scris de Kryptonite

» Hotelul
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:22 am Scris de Kryptonite

» riley house
Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeDum Iun 06, 2010 7:04 am Scris de Flory

iubiriadolescentine

❥ RPG FORUMS
dip.
❥ NON-RPG FORUMS

❥ FACEBOOK & OTHER PAGES
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Purple house

In jos 
+6
miss A.
chiquita
Dudix
.Nicole.
Criss.
Kryptonite
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

Scorpion feminin POSTURI : 1897

Purple house - Pagina 15 Empty
MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:28 pm

*se uita la Nathan suspicios*
mda...hai sa mergem/...*se uita la cathe* venim repede...sa bnu iti uiti ideea*fuge si o pupa pe obraji*
Sus In jos
Kryptonite
admin
admin
Kryptonite

Pesti feminin POSTURI : 4701

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:29 pm

-Scuza-ma Nathan..cred ca pot comenta oricat vreau nu crezi?si putin imi pasa daca e iubirea ta...*ridica din umeri si se uita la Ari atingandu-i usor buzele cu buzele ei si tinandu-l inca in brate*ok Kat..bye*zambi*
Sus In jos
Criss.
almost lover
almost lover
Criss.

Fecioara feminin POSTURI : 766

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:32 pm

*se uita putin urat la nathan apoi o saruta pe cathe*

off: nathanel te intreci cu gluma.comenteaza cat vrea pt k e my vida si e ksa ei.so Razz
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:34 pm

Ce draga de ce te uiti asa sunt suspicios rau?? *o saruta pe Kat si isi sprijini umarul de ea, apoi o ia de talie si pe Dul*
Nu nu ai voie..mai ales ei..de ele 2 nu se atinge nimeni..sper ca intelegi nu?
*era serios*

off: normal ca de dul nu cometeaza nimeni o bate si bro dar vad ca ea batman batman nu intelege .... so isi ia cafteala =)) ii cumpar terenul pfff lol
Sus In jos
Dudix
almost lover
almost lover
Dudix

Rac feminin POSTURI : 872

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:36 pm

* se uita la cei din jurul ei apoi la Nath si ii spune mai incet *
- Cred ca ar fi mai bine sa o iei mai usor!
Sus In jos
Kryptonite
admin
admin
Kryptonite

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:38 pm

-Linisteste-te love...e ok...*rolling eyes*deci acum ce facem?*il privi in ochi zambind si tinandu-l in brate*comentez cat vreau si sunt i casa mea ok?*se uita la Nathan putin nervoasa*

off:si ce vrei frate,sa o iau in brate si sa o intrebi ce faci?vrei o cafeluta...o prajiturica ceva?totusi..e casa mea...si plus de asta e prima data cand o cunosc..asa ca :-$...oricum nu am chef de..balmajeala..Purple house - Pagina 15 76366

Ultima editare efectuata de catre Rock Is Life. in Sam Oct 17, 2009 12:39 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:38 pm

*se indeparteaza de nathan*
nu...du-te doar tu cu iubirea ta la coafor Nath....eu raman acasa la MINE....*ii arunca o privire*
Sus In jos
Criss.
almost lover
almost lover
Criss.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:39 pm

off:mda cumparail atunci draga:P:P:P

on: *ridica o spranceana*
Ce te umfli asa in pene?A zis cineva ca se atinge de ele??*incepu sa rada*
Pardon...de IUBIREA TA...*rase*
Kat,vrei si tu sa mananci putina prajitura cu noi?
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:42 pm

off: e ochei dar nu trebuia sa te uiti asa la ea si sao iei peste picior Purple house - Pagina 15 Icon_wink

Acum facem bine... noi 3 plecam sa ne facem sexy voi continuati treaba ..pardon noi 2 daca ...bebe o i-a razna....
*zambi* Nu-i asa? =)) [ihihi nu-i asa cum o imita aia de la mondeni pe zana surprizelor =))]
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:45 pm

*ii zambeste lui nathan*
Sa veniti repede. *il privi pe nathan in ochi, apoi se sprijini de blatul de la bucatarie*
ti-am spus ca nu am simt bine bebe....*ii face cu mana* du-te du-te...*isi da ochii peste cap si se intoarce la cath*
so..stapana casei..*se aseza jos* ai patit ceva?
Sus In jos
Criss.
almost lover
almost lover
Criss.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:47 pm

off: nu vad cine a luato peste picior/:) ma rog.

on: ok.do what you want*zambi si scoase prajitura rigider,unde o pusese sa se raceasca*
Sus In jos
Kryptonite
admin
admin
Kryptonite

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:48 pm

off:nu inteleg,cu ce am luat`o peste picior?:|
on:-Ok..bye*le facu cu mana*Kat..hai in bucatarie sa papam..*il lua pe Ari de mana si pe ea si mersera toti 3 in bucatarie*nnu..nu am nimic..ce as avea?*ridica din umeri si taie 3 felii de prajitura,le pune pe farfuriute si le imparte apoi se asaza la masa*haide..luati loc..*zambi*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:50 pm

*se aseaza jos*
e foarte buna prajitura*rade, si se lasa pe spate*
scuze cath..nu ma simt asa bine..deci..ce voiai sa imi zici?
Sus In jos
Kryptonite
admin
admin
Kryptonite

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:53 pm

*zambi*
-O da...vorbisem cu Ari...daca vreti sa mergeti si voi cu noi la munte..ca noi am cam vrea sa mai iesim din tara..*zambi*daca vreti sa mergeti daca nu..nu`i problema..*zambi*ce`ai patit?*se uita la ea,si lua o linguita din prajitura*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:53 pm

off: hai ca sunteti comici nici nu am plecat =)))

on: *se duce si o saruta pe Kat pasional apoi se indeparteaza de ea*
Suna-ma daca ai ceva!
Eu ma duc sa ma fac sexy pt gossip boy al meu..el sigur ma iubeste [nu bro mancatear tata de gossip boy i know u love me xoxo =))]
*se uita la Dul*
HAi iubire sa dam rafe cu brum brum
*iese cu Dul afara*
Sus In jos
Dudix
almost lover
almost lover
Dudix

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:55 pm

* le face cu mana si iasa afara q Nathan *
- Eu tot nu o inteleg pe tipa aia! Oricum hai sa ne facem sexy my dear! Pacat ca nu a venith si mi prima dar...daca ea asa a vrut!
* zambeste *
- Unde e femeia ta ?
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:55 pm

*zambi* normal ca ma bucur*lua o lingurita din prajitura* si poti sa fii digura ca venim cu voi*rade*
nu..nus tiu ce am..de ceva timp...*dadu din umeri*
Sus In jos
Criss.
almost lover
almost lover
Criss.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:57 pm

Ar fi super sa mergem mai multi
*casca si termina prajitura*
Eu cred ca plec..mi'e cam somn.
*se ridica si isi puse farfuria in chiuveta apoi se duse si o saruta pe cathe*
Vorbim maine
Pa kat.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 12:59 pm

Cine stie ce are ea cu tine..dar how cares?? right?
*rade*
Iar nu-mi vezi iubirea??
*rade* iti iau niste ochelari?? femeia mea e inconfunfabila mai! Daca o gasestii conduci pana la salon ce zici?
Sus In jos
Kryptonite
admin
admin
Kryptonite

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 1:00 pm

-Bye love.Ai grija de tine*zambi si il saruta si ea*asa..deci unde ramasesem?aa..da..nu stiu ce se intampla cu Nathan...e cam dus cu pluta..cel putin asa mi se pare..iar tipa aia..mi`a cam facut o impresie proasta..dar in fine...e verisoara ta stii ce faci..*zambi,si mai lua putin din prajitura*si tu ce ai mai facut?*puse picior peste picior*
Sus In jos
Dudix
almost lover
almost lover
Dudix

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 1:02 pm

Off: Nu ma mai barfiti , ok:|? N`am facuth nimic si deja ti`am facut o impresie proasta:-j...

On: - Poti sa imi dai cheia!
* il trage pe Nathan langa masina *
- Dar mergem incet!! Ti`am spus ca sunt incepatoare!
* chicoteste *
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 1:05 pm

*ii ridica cheia in sus*
Ochei copilu daca promiti ca nu calci aceleratia!
*ii da cheiea si se urcara si masina si plecara in goana*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 1:06 pm

*se uuita la cathe*
hmm.eu...ce sa mai fac*dadu din umeri* nimic nou si interesant
Sus In jos
Kryptonite
admin
admin
Kryptonite

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 1:11 pm

*zambi*
-Aha...*isi termina prajitura de mancat,lua farfuriuta si lingurita,le puse in chiuveta si spala si farfuriuta lui Ari si farfuriuta ei,apoi le puse in dulap si se aseza din nou la masa*vrei niste suc?*se duse si lua din frigider niste suc de portocale natural si puse in 2 pahare*poftim*ii date paharul lui Kat si unul il opri ea si se aseza pe scaun la masa*nasol..adica nu ai mai iesit si tu deloc?*se uita la ea*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitimeSam Oct 17, 2009 1:13 pm

eh ba da...mult..de tot*rade* ieri am fost la meci...
tu nu ai fost cu ari?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 15 Icon_minitime

Sus In jos

Purple house
Sus 
Pagina 15 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Purple House
» Kat's house
» Woods house
» Ashtray house
» Koningen House

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
IUBIRI ADOLESCENTINE :: Arhiva case-
Mergi direct la: