| Purple house | |
|
+6miss A. chiquita Dudix .Nicole. Criss. Kryptonite 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 18, 2009 2:07 pm | |
| *o saruat si o i-a in brate neintrerupand sarutul* |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 18, 2009 2:09 pm | |
| Te..*nu stia dk e adv, dar asta simtea* iubesc! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 18, 2009 2:15 pm | |
| *tremura brusc la auzul cuvintelor* Eu te ador......*ii vorbea gura fara el* sper sa nu o ranesc dar inca nu stiu sa iubesc..invata-ma |
|
| |
.Nicole. pretty little liar
POSTURI : 1897
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 18, 2009 9:23 pm | |
| Off: ia uite cine l-a cumintit pe criminal:)):)):)) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 18, 2009 11:42 pm | |
| off: poi o sa fie criminala mea in curand nu mai e ingerasul meu! |
|
| |
.Nicole. pretty little liar
POSTURI : 1897
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 18, 2009 11:43 pm | |
| Off: da mda...sa treci si pe la kat sa o omori oleak:)) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 3:26 am | |
| off: cine a spus ca vreau sa-l cumintesc? :))))) nu, nu [-x ba chiar vreau sa invat de la el : x :">. Iubiiiiiiis mi-e dor de Eve. Jake, avem dreptul la o mica intalnire? =))))) :">
on: Hmmm... sa te cred, sa nu te cred? *ranji si il saruta din nou* Apropo, sa stii ca nu te-am chemat degeaba. Chiar mi-e frica. *face o fata nevinovata* |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:41 am | |
| off: esti carzy la creieir capului?? =))) nu ma mai lasa sa plec de langa el :X:X we have a baby :X
on: sa te cred eu pe tine sa nu te cred...poate sa fie o plotista sub acoperire =)) *o strange in brate* Frica de ce? sa dormi singurica?? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:44 am | |
| off: te rapesc : x si nu sunt detectiva, sa stii =)) doar viitoare avocata :">
on: Da. *rade* Daca vine zodiac si ma face tocana? *ranji, strangandu-l mai tare in brate* |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:48 am | |
| off; deci ma aperi :X::X:X aoleeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuu violllllllllllllllllllll nu sariti ca-mi place =)) on: pai a venit deja *rade la gandul lui* e improbabil :j |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:56 am | |
| Acum ca esti cu mine aici, nu mai mi-e frica. *il trage cu ea in pat, luandu-l din nou in brate si dand drumul la tv* |
|
| |
Kryptonite admin
POSTURI : 4701
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:57 am | |
| *se trezeste,se duce isi face un dus,si se schimba in se aranja,si se duse la Heidi in camera batand la usa usor si intra* -Squze de deranj...sor`meo..vezi ca eo am plecat..pa-pa*ii facu usor cu mana,cobori jos,isi lua geanta si se urca in masina plecand* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:59 am | |
| Asai poti sa mori linistita sunt aici.. *incepe sa-i sarute gatul si isi baga mana sub bluza ei* |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 10:07 am | |
| *il saruta, dar Cathe ii intrerupe* Bine.. pa. *rolling eyes; il priveste pe Arthur, il saruta lung* Era doar sor'mea, ignor-o. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 10:11 am | |
| Nici nu m-a deranjat.. Nu am ce ignora... *ranjeste* doar daca thu vrei sa o ignori complet pot sa te ajut... |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 10:18 am | |
| Continuam.. *ii da tricoul jos sarutandu-l pe piept si muscandu-l de gat, apoi il privi atent in ochi* Nu ma pot controla cand te privesc! |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 10:25 am | |
| *o i-a de ceafa si o trage spre el sarutand-o* Ce am inceput ca sa continuam? |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 10:30 am | |
| Hmm.. asta. *isi da parul intr-o parte si incepu sa-l sarute pe piept si pe abdomen, din cand in cand intinzandu-se spre buze* |
|
| |
EllaLooka famous dude
POSTURI : 2178
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 11:25 am | |
| "telefonul lui Arthur suna spargand linistea" Hei... Mr. Who, ce naiba faci?! Sau ai prefera sa iti spun stii tu cum.... "marai scurt in receptor"
Ultima editare efectuata de catre EllaLooka in Lun Oct 19, 2009 11:34 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 11:29 am | |
| *raspunde crispat la telefon*Da bah frate cei! |
|
| |
EllaLooka famous dude
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 11:32 am | |
| Tu esti intrteg... ce naiba ai?! Ai promis ca nu incepi iar... ai promis ca nu dezgropi trecutul si ca ce am facut ramana intre noi... ai spus ca te opresti.... ! "marai din nou" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 11:36 am | |
| Brooo...dar nu am facut niimc rau....era din nevoi necesitate , stiu thu! *ii dardaie vocea* |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 11:43 am | |
| S`a intamplat ceva?*il privi uimita* |
|
| |
EllaLooka famous dude
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 11:44 am | |
| "auzi in receptor cum cineva respira langa el"
Nu esti singur nu?! Cred ca ar fi mai bine sa discutam chestia asta intre 4 ochi sau mai bine zis urechi.... cat de repede posibil... Asta daca vrei sa ma opresti sa iau o decizie pe care s-ar putea sa o regret... "tonul prelua legatura" | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 11:47 am | |
| *sari ca ars din pat*Scuze-ma am dat de dracul trebuie sa plec urgentttttttttttt *isi i-a tricoul pe el* Ne vedem daca scap cu viata!! *o popa si pleca* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Purple house | |
| |
|
| |
| Purple house | |
|