Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 11:49 am
*parcheaza masina,deschide repede umbrela,ia alea din portbagaj si intra in casa* -Ahh..acasa...*se duse si descafcu sacosele in bucatarie,se duse la baie si se schimba in apoi isi ia geanta din nou si iese din casa*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 11:49 am
Sa scap..*vroia sa-i explice, dar el plecasa deja* Pa..
Kryptonite admin
POSTURI : 4701
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:02 pm
*parca masina in fata casei,se date jos din ea,deschise umbrela apoi intra in casa si o inchise* -Mda...niciodata nu dau de ea cand am nevoie..*roll eyes*oh..Heidi ce faci?*isi date geaca jos si o puse in cuier,apoi se descalta de pantofi,si isi lua papucii de casa [cu iepurasi] in picioare*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:21 pm
Hey sis! Uite bn..tu?
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:22 pm
-Bine..incerc sa dau de Eva...uhh..cine era baiatul ala care a iesit?cand am venit eu sa aduc cumparaturile acasa?*ridica din sprancene,prizandu`si parul in coada*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:26 pm
Ce baiat? *se aseaza relaxata pe canapea*
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:30 pm
-Haiii..nu face pe fata cazuta de pe Luna...baiatul ala..care era in tricou...si afara ploua cu galeata..*roll eyes*in fine..tu ce mai faci?*intinse mainile somnoroasa*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:32 pm
Aaa..Arthur, el era. *rade* *isi ia o revista si o rasfoieste* Ma plict..u?
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:37 pm
*isi dresa glasul ridicand din sprancene* -Arthur..noul thau boyfriend?*ridica din sprancene trantindu`se pe canapea si dadandui coate in joak lui Heidi*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:40 pm
De unde ai scos`o? *rade* Nu e niciun boyfriend. Dar tu cu..*nu tine minte numele lui*
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:42 pm
-Da...eu si Ari...Arisor al meu..suntem iubiti*isi lasa capul pe spate cand zise putin mai tare*oficial..*zambi,apoi isi intoarse privirea spre Heidi*buay ma lashi...ca erai cu el in camera ta...sau e doar pentru aventura..asha??...*rase usor*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:45 pm
Probabil.. *o privi atent* Si deci.. de cat timp?
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:47 pm
*zambi* -Cred ca mai mult de 1 luna*ranji*vrei ceva de baut?o prajiturica ceva?ca am facut cumparaturi..*zambi*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:50 pm
Ooo:> pai atunci accept sa sarbatorim cu o prajitura si cv de baut. *zambi*
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:52 pm
-Ok...*zambi,se ridica de pe canapea si se duse si lua 2 beri din frigider si niste prajiturele,punandu`le pe o farfurie* -Uite..*le puse pe masuta*am adus bere..*zambi*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 12:57 pm
*ia berea de pe masa* Parca nu am chef de mancat prajituri. *ia o gura de bere*
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 1:01 pm
*desface si ea o cutie de bere,si incepe sa bea din ea,apoi da drumul la tv pe MTV si asculta muzica;incepu apoi se ridica de pe canapea si incepu sa danseze cu berea in mana*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 1:05 pm
*rase uitandu`se la sora ei* Te ametesti repede!
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 1:07 pm
*rase* -Nu sunt beata..imi place melodia...*zambi,si mai lua o gura de bere apoi lua o prajitura si o papa*umm...facem party in pijamale..*zambi*k intre surori..*rase usor*ma duc sa dorm..*se duse,stranse toate alea,se duse isi facu dus si se duse la ea in camera si se culca*
Ultima editare efectuata de catre Rock Is Life. in Mar Oct 20, 2009 10:44 am, editata de 1 ori
.Nicole. pretty little liar
POSTURI : 1897
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:38 pm
*ajunge acasa, face un dus, se schimba in si isi scoate din frigider niste cereale cu lapte si le pune intr-un bol, apoi se aseaza la tv si rontzaie* ah..am uitat.... *lasa bolul pe masa si fuge in camera ei si isi ia niste pastile* sper ca asta sa fie ultima... *se intoarce la Tv, si continua sa manance*
Dudix almost lover
POSTURI : 872
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:48 pm
* ajunge in fata casei imbracata asa si bate la usa * - Sper ca nu e la Nathan!
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:51 pm
*se ridica de la tv si deschide usa* hei! intra*o pupa pe obraz* ce mai faci? *o ia de mana si se aseaza pe canapea*
Dudix almost lover
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:52 pm
* intra in casa si se aseaza pe canapea langa Kat * - Uite bine...Nimic nou... * isi trece mana prin par * - Tu?
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:54 pm
*rade* sa zicem ca sunt bine dupa mica mea vizita la spital*da ochii peste cap* Si am trecut pe acasa dupa mult timp...
Dudix almost lover
Subiect: Re: Purple house Lun Oct 19, 2009 9:55 pm
* ofta * - Dar ce ai patit , prima? E doar o criza sau ceva mai serios...?