IUBIRI ADOLESCENTINE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

IUBIRI ADOLESCENTINE

❤ we are young, we run free stay up late, we don't sleep got our friends, got the night we'll be alright ❤

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Verificati periodic sectiunea IMPORTANT!
Atunci cand vreti sa fiti adaugati intr-un nou grup al unui rpg la care v-ati facut personaj, aveti responsabiltatea sa postati aici
Ultimele subiecte
» Echoes of war
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeLun Apr 06, 2015 10:00 am Scris de Kira

» Conditii afiliere
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeSam Aug 03, 2013 12:13 pm Scris de Yoana

» Darkest whisper
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeVin Iun 21, 2013 3:17 am Scris de Anne Marie.

» Anunţuri
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeJoi Iun 20, 2013 2:07 pm Scris de rawr.

» Regulament
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Iun 16, 2013 8:52 am Scris de rawr.

» Drowned in Passion
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeMar Iun 11, 2013 3:52 am Scris de lyula

» Cass house
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeVin Iul 16, 2010 1:54 am Scris de Mitch Mercury

» riley house
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeJoi Iul 15, 2010 11:42 am Scris de rawr.

» Purple house
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeMier Iul 14, 2010 2:27 pm Scris de Kryptonite

» Heath`s house
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeSam Iul 10, 2010 4:49 am Scris de Kryptonite

» Ari's Apartament
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:25 am Scris de Kryptonite

» Leigh Allen house
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:24 am Scris de Kryptonite

» Mercury house
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:23 am Scris de Kryptonite

» Hotelul
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeVin Iul 09, 2010 5:22 am Scris de Kryptonite

» riley house
Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Iun 06, 2010 7:04 am Scris de Flory

iubiriadolescentine

❥ RPG FORUMS
dip.
❥ NON-RPG FORUMS

❥ FACEBOOK & OTHER PAGES
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Purple house

In jos 
+6
miss A.
chiquita
Dudix
.Nicole.
Criss.
Kryptonite
10 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Vizitato
Vizitator
Anonymous

Purple house - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 4:26 pm

*o dezbraca complet si se dezbraza si pe ea poi o ridica si o tine in brate sarutand-o Purple house - Pagina 28 B134745697 apoi o i-a in brate si o pune pe canapea*
Ti-am zis cat de mult mi-ai lipsit?
*o mangaies si ii desface picioarele si intra busc in ea*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

Scorpion feminin POSTURI : 1897

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 4:28 pm

*isi arcuieste spatele si geme cand il simte in ea, apoi il prinde de cap si il baga intre sani Purple house - Pagina 28 Ctdfl*
Nu...*rade printre gemete* dar incep sa-mi dau seama....
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 4:33 pm

*o musca puternic de sani apoi urca si ii cauta buzele, mainile lui umblau de sus in jos pe tot corpul ei, o penetra tot mai adanc si mai rapid, o adora si adora sa fie in ea, se rostogoleste cu ea, revenint iar deasupara ii mangaie picioarele punandui-le in jurul taliei lui, cand isi intalneste buzle cu ale ei le saruta pasional dulce si frenetic nedezlipindu-se de al ei*
Sa nu mai pleci de langa mine!
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 4:37 pm

Nu...am sa plec..*incepu sa geama mai tare de placere*
ti-am spus ca ma faci sa urlu..*il prinde de par si il saruta*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 4:42 pm

*se opreste apoi se rostogoleste lasand-o pe ea deasupa lui o saruta*
De ce as vrea sa te fac sa tipi?
*isi pune o mana pe fundul ei si una pe talie ajutand-oo in miscari, apoi se ridica si ii linge sfarcurile intarinduile apoi o musca usor si incepe sa-i le suga*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 4:45 pm

*ii pune mainile pe fund si isi misca usor bazinul*
nu..dar ce intentie ai pputea avea tu micutul si dragul de tine?*rade chinuita de gemete si isi strange picioarele in jurul taliei lui*
te ador iubire....
*ii linge buzele si se misca odata cu el*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 4:50 pm

*iese din ea si o intoarce cu spatele la el, penetrand-o pe la spate miscandu-se repede in ea*
Oricare au foat intentile trecute deja am altele!
*ii mangaies spatele si ii framanta sanii apoi o intoarce cu fata la el, ii desface picioarele si intra in ea miscandu-se frenetic, gemea odata cu ea adorand-o si iubind-o din priviri, ii saruta buzlele gatul o musca usor de lobii urechii*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 4:53 pm

*ridica mainile si strange canapeaua in pumni Purple house - Pagina 28 Orgasm*
Ce intentii?
*isi arcuieste spatele de placere Purple house - Pagina 28 339u4qc ii strange fesele si scapa un geamat ascutit printre dinti, apoi se uita in ochii lui si zambeste*
sa ma innebunesti?*rade* deja sunt....sa ma omori? deja sunt topita dupa tine..*geme*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 4:59 pm

*, se sprijina in maini deasupar ei miscandu-se adanc, isi baga mana in parul ei apoi o coboara in spatele urechi masand-o usor apoi pe gats sani talie, picior se apleaca peste ea si o saruta muscand-o de buza*
Vreau sa am o familie alaturi de tine...vreau un bebe...cu tine!
*se uita lung in ochii ei si o saruta*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:01 pm

*se uita in ochii lui pentru cateva minute,si tot ce ii intrerupea erau gemetele ei profunde. il prinde de cap si il coboara pana la nivelul gurii ei*
asta e mai mult decat mi-as fi putut dori de la tine...*ii zambeste si apoi il saruta fericita, si il strange in brate* putem sa incepem de acum?*ii pune mainile pe piept, apoi coboara pe fund si il apasa in ea*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:09 pm

*rade uosr si isi mangaie buzele cu degetele*
Eu am inceput de ceva timp!
*ii saruta buzele si ii mangaie sani apoi isi da drumul in ea si o ridica si fuge cu ea in camera ei, opune pe pat si se pune langa ea, o pune pe o parte si ii ridica picirul pe talia lui, si incepe sa o penetreze iar si ii simtea corpul din ce in ce mai cald*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:12 pm

*isi intinde mainile peste corpul lui mangaindu-l*
as vrea sa ramai asa toata viata....ma sint singura...si goala atunci cand nu esti langa mine...*trage un cearsaf peste ei*
Acum sunt sigura ca asta nu se va intampla...te ador maimult ca niciodata...si nu se va schimba asta....*se rostogoleste peste el si il saruta usor, apoi se aseaza peste el si ii maseaza usor pieptul, miscandu-se usor in sus si in jos*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:22 pm

O sa stau toat viata langa tine..incat ai sa te plictisesti de mine! promit sunt al tau..poti face ce vrei cu mine
*o saruta*
forever yours!
*ii pune mainile pe talie ajutand-o in miscari apoi le urca pe talie ei si pe sani ei masanduile*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:25 pm

Nu o sa ma plictisesc niciodata de tine love...doar sanu te plictisesti tu de mine..*se apropie de buzele lui* stii la ce ma refer...*il saruta usor apoi se cuibareste la pieptul lui*
eu sunt deja a ta...si am fost din prima zi in care te-am vazut...*il ciupeste de obraji*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:28 pm

*isi da drumul in ea apoi o i-a in brate si ii mangaie usor fata transpirata*
NU ai de ce sa-ti faci grij..chiar nu vreau pe altinve....mi-ai sucit mintile prea rau ca sa te lasi sa-mi scapi printre degete...
*o strange in brate si o pupaceste*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:31 pm

*se ridica scotandu-l din ea si apoi se pune langa el si ii mangaie pieptul*
da...am mai auzit asta*rade si il saruta, apoi se uita la mana ei stanga* dar asta nu mi s-a mai zis niciodata....doar o viata am..si vreau sa mi-o petrec alaturi de tine...si de viitorii nostrii copilasi*ii ia mainile si si le pune pe burta* baietel sau fetita?*zambeste si il saruta*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:36 pm

Acum vorbesc mai serios ca niciodata! Nu am de ce sa mai fug sa ma ascud sau sa-mi fie teama..am gasit tot ce cautam in tine!
*rade si o gadila usor* ce sa fie ce sa fie? ce ne da!
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:38 pm

*isi pune mainile la ochi si rade*vai ma faci sa plang de fericire love...*ii ia fata in mini*orice va fi va fi al nostru..*il strange la piept*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:41 pm

*o pune peste el si i-a i brate*
Pai o sa plang cu tine! Plangem impreuna!
*zambeste* Exact oricum il voi iubi!
*o pune pe pat si se baga sub cearceaf si incepe sa-i pupaceasca burtica*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:50 pm

*incepe sa rada* schatz ma gadili*ii ia fata in maini* oricede acum sa afcem impreuna*rade*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:55 pm

*incepe sa o gadile pe tot corpul*
HA ha haha te gadil acum!
*rade* exact tot ce va fi va fi sub numele de fam padure!
*rade si mai tare*
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 5:57 pm

*se freaca de pat razand in hohote*
nathan oprestete!!!
*se apuca sa il gadile si ea, si se opreste cu mainile pe barbatia lui ranjind*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 6:02 pm

*se opreste si tace molcom*
Hai sa nu jucam murdar!
*o i-ade talie si o pune in brate*
Nebuna mea mica!
Sus In jos
.Nicole.
pretty little liar
pretty little liar
.Nicole.

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 6:04 pm

*rade* daca asta te face sa te opresti*il saruta usor*
te iubesc mult puiule....esti al meu si asda va fi mereu..esti puiul meu...singurul meu puiut deocamdata...acum esti parte din viata mea...ai fost si vei fi mereu...
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitimeDum Oct 25, 2009 6:13 pm

*o strange in brate si o pupaceste*
Esi deja jumateta mea esti inima mea si fara ea nu pot trai...imi dai motive!
*se cuibareste cu ea in pat*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Purple house   Purple house - Pagina 28 Icon_minitime

Sus In jos

Purple house
Sus 
Pagina 28 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Purple House
» Kat's house
» Woods house
» Ashtray house
» Koningen House

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
IUBIRI ADOLESCENTINE :: Arhiva case-
Mergi direct la: