| Purple house | |
|
+6miss A. chiquita Dudix .Nicole. Criss. Kryptonite 10 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 4:26 pm | |
| *o dezbraca complet si se dezbraza si pe ea poi o ridica si o tine in brate sarutand-o apoi o i-a in brate si o pune pe canapea* Ti-am zis cat de mult mi-ai lipsit? *o mangaies si ii desface picioarele si intra busc in ea* |
|
| |
.Nicole. pretty little liar
POSTURI : 1897
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 4:28 pm | |
| *isi arcuieste spatele si geme cand il simte in ea, apoi il prinde de cap si il baga intre sani * Nu...*rade printre gemete* dar incep sa-mi dau seama.... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 4:33 pm | |
| *o musca puternic de sani apoi urca si ii cauta buzele, mainile lui umblau de sus in jos pe tot corpul ei, o penetra tot mai adanc si mai rapid, o adora si adora sa fie in ea, se rostogoleste cu ea, revenint iar deasupara ii mangaie picioarele punandui-le in jurul taliei lui, cand isi intalneste buzle cu ale ei le saruta pasional dulce si frenetic nedezlipindu-se de al ei* Sa nu mai pleci de langa mine! |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 4:37 pm | |
| Nu...am sa plec..*incepu sa geama mai tare de placere* ti-am spus ca ma faci sa urlu..*il prinde de par si il saruta* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 4:42 pm | |
| *se opreste apoi se rostogoleste lasand-o pe ea deasupa lui o saruta* De ce as vrea sa te fac sa tipi? *isi pune o mana pe fundul ei si una pe talie ajutand-oo in miscari, apoi se ridica si ii linge sfarcurile intarinduile apoi o musca usor si incepe sa-i le suga* |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 4:45 pm | |
| *ii pune mainile pe fund si isi misca usor bazinul* nu..dar ce intentie ai pputea avea tu micutul si dragul de tine?*rade chinuita de gemete si isi strange picioarele in jurul taliei lui* te ador iubire.... *ii linge buzele si se misca odata cu el* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 4:50 pm | |
| *iese din ea si o intoarce cu spatele la el, penetrand-o pe la spate miscandu-se repede in ea* Oricare au foat intentile trecute deja am altele! *ii mangaies spatele si ii framanta sanii apoi o intoarce cu fata la el, ii desface picioarele si intra in ea miscandu-se frenetic, gemea odata cu ea adorand-o si iubind-o din priviri, ii saruta buzlele gatul o musca usor de lobii urechii* |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 4:53 pm | |
| *ridica mainile si strange canapeaua in pumni * Ce intentii? *isi arcuieste spatele de placere ii strange fesele si scapa un geamat ascutit printre dinti, apoi se uita in ochii lui si zambeste* sa ma innebunesti?*rade* deja sunt....sa ma omori? deja sunt topita dupa tine..*geme* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 4:59 pm | |
| *, se sprijina in maini deasupar ei miscandu-se adanc, isi baga mana in parul ei apoi o coboara in spatele urechi masand-o usor apoi pe gats sani talie, picior se apleaca peste ea si o saruta muscand-o de buza* Vreau sa am o familie alaturi de tine...vreau un bebe...cu tine! *se uita lung in ochii ei si o saruta* |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:01 pm | |
| *se uita in ochii lui pentru cateva minute,si tot ce ii intrerupea erau gemetele ei profunde. il prinde de cap si il coboara pana la nivelul gurii ei* asta e mai mult decat mi-as fi putut dori de la tine...*ii zambeste si apoi il saruta fericita, si il strange in brate* putem sa incepem de acum?*ii pune mainile pe piept, apoi coboara pe fund si il apasa in ea* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:09 pm | |
| *rade uosr si isi mangaie buzele cu degetele* Eu am inceput de ceva timp! *ii saruta buzele si ii mangaie sani apoi isi da drumul in ea si o ridica si fuge cu ea in camera ei, opune pe pat si se pune langa ea, o pune pe o parte si ii ridica picirul pe talia lui, si incepe sa o penetreze iar si ii simtea corpul din ce in ce mai cald* |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:12 pm | |
| *isi intinde mainile peste corpul lui mangaindu-l* as vrea sa ramai asa toata viata....ma sint singura...si goala atunci cand nu esti langa mine...*trage un cearsaf peste ei* Acum sunt sigura ca asta nu se va intampla...te ador maimult ca niciodata...si nu se va schimba asta....*se rostogoleste peste el si il saruta usor, apoi se aseaza peste el si ii maseaza usor pieptul, miscandu-se usor in sus si in jos* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:22 pm | |
| O sa stau toat viata langa tine..incat ai sa te plictisesti de mine! promit sunt al tau..poti face ce vrei cu mine *o saruta* forever yours! *ii pune mainile pe talie ajutand-o in miscari apoi le urca pe talie ei si pe sani ei masanduile* |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:25 pm | |
| Nu o sa ma plictisesc niciodata de tine love...doar sanu te plictisesti tu de mine..*se apropie de buzele lui* stii la ce ma refer...*il saruta usor apoi se cuibareste la pieptul lui* eu sunt deja a ta...si am fost din prima zi in care te-am vazut...*il ciupeste de obraji* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:28 pm | |
| *isi da drumul in ea apoi o i-a in brate si ii mangaie usor fata transpirata* NU ai de ce sa-ti faci grij..chiar nu vreau pe altinve....mi-ai sucit mintile prea rau ca sa te lasi sa-mi scapi printre degete... *o strange in brate si o pupaceste* |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:31 pm | |
| *se ridica scotandu-l din ea si apoi se pune langa el si ii mangaie pieptul* da...am mai auzit asta*rade si il saruta, apoi se uita la mana ei stanga* dar asta nu mi s-a mai zis niciodata....doar o viata am..si vreau sa mi-o petrec alaturi de tine...si de viitorii nostrii copilasi*ii ia mainile si si le pune pe burta* baietel sau fetita?*zambeste si il saruta* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:36 pm | |
| Acum vorbesc mai serios ca niciodata! Nu am de ce sa mai fug sa ma ascud sau sa-mi fie teama..am gasit tot ce cautam in tine! *rade si o gadila usor* ce sa fie ce sa fie? ce ne da! |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:38 pm | |
| *isi pune mainile la ochi si rade*vai ma faci sa plang de fericire love...*ii ia fata in mini*orice va fi va fi al nostru..*il strange la piept* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:41 pm | |
| *o pune peste el si i-a i brate* Pai o sa plang cu tine! Plangem impreuna! *zambeste* Exact oricum il voi iubi! *o pune pe pat si se baga sub cearceaf si incepe sa-i pupaceasca burtica* |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:50 pm | |
| *incepe sa rada* schatz ma gadili*ii ia fata in maini* oricede acum sa afcem impreuna*rade* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:55 pm | |
| *incepe sa o gadile pe tot corpul* HA ha haha te gadil acum! *rade* exact tot ce va fi va fi sub numele de fam padure! *rade si mai tare* |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 5:57 pm | |
| *se freaca de pat razand in hohote* nathan oprestete!!! *se apuca sa il gadile si ea, si se opreste cu mainile pe barbatia lui ranjind* | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 6:02 pm | |
| *se opreste si tace molcom* Hai sa nu jucam murdar! *o i-ade talie si o pune in brate* Nebuna mea mica! |
|
| |
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 6:04 pm | |
| *rade* daca asta te face sa te opresti*il saruta usor* te iubesc mult puiule....esti al meu si asda va fi mereu..esti puiul meu...singurul meu puiut deocamdata...acum esti parte din viata mea...ai fost si vei fi mereu... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Purple house Dum Oct 25, 2009 6:13 pm | |
| *o strange in brate si o pupaceste* Esi deja jumateta mea esti inima mea si fara ea nu pot trai...imi dai motive! *se cuibareste cu ea in pat* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Purple house | |
| |
|
| |
| Purple house | |
|