Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 2:50 pm
De fapt, eu cred ca incepusei. Dar du`te.. prob ai treaba k hobbyul ala al tau. Probabil colectionezi timbre, de e asa secret./*rade*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 2:53 pm
Pai daca stau bine sa ma gandesc hobbyul meu imi ofera satisfactie multa! *isi aminti vechile sale crime si ranji* iep asai!
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 2:57 pm
*se ridica si merge langa el, sprijinindu`se de perete* Inseamna k e ft interesant!
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 3:02 pm
off: yes we are imposeble! dul mama vin pe la u la napte
on: Exact si tot nu ai s-a aflii sorry darling...uite mai bine *ranji* chestia asta care e, intre noi nu e defapt nu e nimic... so facem asa.. thu uiti ca mai vazut in cimitri si am rezolvat treaba....si eu nu te omor *zambi fericit* egalat conturile? *deschde usa*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 3:04 pm
Pa! *il saruta rapid apoi pleaca de langa usa*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 3:06 pm
*rade si iese* Nu pa ci adio! *cheama un taxi si o tuli prin oras*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 3:15 pm
*inchide usa, apoi merge in camera ei, se schimba si iese afara*
Miss Lilith biggest fan
POSTURI : 1299
Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 8:37 pm
off: valeu ejti mai rau k o sotie sa mor eo =))))))))))) ce atatea intrebari si pe u =)))))))))))
.Nicole. pretty little liar
POSTURI : 1897
Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 10:01 pm
*se trezeste cu o durere groaznica de burta. isi cauta telefonul care era pe undeva pe sub cearsafurile murdare si vede 25 de apeluri de la Nathan, casca ochii si se freaca la burta. se scoala, baga cearsafurile la masina de spalat, apoi scoate unele noi din dulap si le aseaza pe pat. se tranteste pe pat si isi da drumul la tv, apoi ia telefonul in mana si ii scrie un mesaj [kilometric=))] lui Nathan. se intinde in pat si mai sta putin, apoi iese din camera si pleaca sa isi faca ceva de mancare*
*later* *se imbraca in , isi ia cheile de la masina si pleaca*
Criss. almost lover
POSTURI : 766
Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 11:24 pm
off: ce doamne iarta-ma s'a intsmplat aici?=)) sunt WTF:o .auzi iulio=)))cum adk atatea intrebari? =)) tre s stie cu cine sta in casa=))[sau mai bine nu:-?=))] whatever...ciudaaaaat=))a daaa si corino ai tu grija pe cine fci incepatoor:-w=)))
on: continuand--- *ii mangaie coapsele si ii sruta buzele* Si eu te iubesc! *isi puse mana pe spatele ei si o puse pe pat.se aseza peste ea ,o saruta pe buze,apoi pe gat*
Kryptonite admin
POSTURI : 4701
Subiect: Re: Purple house Mar Oct 20, 2009 11:28 pm
^Secsi.Bitch^ a scris:
off: ce doamne iarta-ma s'a intsmplat aici?=)) sunt WTF:o .auzi iulio=)))cum adk atatea intrebari? =)) tre s stie cu cine sta in casa=))[sau mai bine nu:-?=))] whatever...ciudaaaaat=))a daaa si corino ai tu grija pe cine fci incepatoor:-w=)))
on: continuand--- *ii mangaie coapsele si ii sruta buzele* Si eu te iubesc! *isi puse mana pe spatele ei si o puse pe pat.se aseza peste ea ,o saruta pe buze,apoi pe gat*
*inca isi tinu picioarele in jurul taliei lui sarutandu`l cu pasiune,corpul vibrandu`i usor;incepu sa`l deschida la camasa inca continuand cu sarutul*
.Nicole. pretty little liar
POSTURI : 1897
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 12:09 am
*intra in casa cu telefonul in mana scriindui un mesaj cuiva, isi lasa geanta jos si urca la ea in camera, zambind* ma bucur ca va iubiti*rade si isi aprinde tv-ul scoate agenda si incepe sa noteze* OFF: go go cathe:)):))
Criss. almost lover
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 1:14 am
off: cine se iubeste? k noi eram l anoi in kmera:)))
on:
*isi strecura mana pe sub maieul ei si ii mangaie abdomenul cald si catifelat,apoi isi muta mana pe spatele ei ridicand-o usor spre el*
*tremura la atingerile lui si respiratia ei devine mai accelerata si sinti cum o caldura interioara o invaluia, apoi ii lasa camasa sa cada pe jos, mangaindu-i spatele apoi se aseaza pe pat si-l trage spre ea sarutandu-l*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 3:26 am
crazy_butterfly a scris:
off: valeu ejti mai rau k o sotie sa mor eo =))))))))))) ce atatea intrebari si pe u =)))))))))))
off: trebuia sa aflu cumva cu ce se ocupa =)))))))))))))
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 9:53 am
^Secsi.Bitch^ a scris:
off: cine se iubeste? k noi eram l anoi in kmera:)))
on:
*isi strecura mana pe sub maieul ei si ii mangaie abdomenul cald si catifelat,apoi isi muta mana pe spatele ei ridicand-o usor spre el*
*tremura la atingerile lui si respiratia ei devine mai accelerata si sinti cum o caldura interioara o invaluia, apoi ii lasa camasa sa cada pe jos, mangaindu-i spatele apoi se aseaza pe pat si-l trage spre ea sarutandu-l*
Criss. almost lover
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 10:02 am
*ii dadu maieul jos si o saruta pe buze,apoi pe gat,pe sani si pe abdomen,apoi reveni la buzele ei pe care le saruta *
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 10:07 am
off: pisoi de dicatie
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 10:11 am
off: ei sunt, mah =))))))))) poate iti bati joc de sor'mea, ne - ulele =)))
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 10:14 am
^Secsi.Bitch^ a scris:
*ii dadu maieul jos si o saruta pe buze,apoi pe gat,pe sani si pe abdomen,apoi reveni la buzele ei pe care le saruta *
*corpul ei tremura sub a lui de frica si de dorinta..dar il iubea si simtea ca-l vrea, isi plimba mainile pe spatele si pe gatul lui sarutandu-l apoi se rostogoleste peste el si ii desface pantaloni dandu-i jos*
Criss. almost lover
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 11:29 am
*ii dadu pantalonasii jos apoi se puse peste ea si o saruta apsional.ii managie corpul suav*
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 11:41 am
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 11:41 am
^Secsi.Bitch^ a scris:
*ii dadu pantalonasii jos apoi se puse peste ea si o saruta apsional.ii managie corpul suav*
*il strange in brate si ii simte tot, corpul, il saruta apoi ii saruta ureche si ii sopteste* make me yours!
Criss. almost lover
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 12:05 pm
*ii mangaie corpul si o dezbraca de tot,apoi facu la fel si el si o patrunse usor si o saruta pasional*
Kryptonite admin
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 12:28 pm
^Secsi.Bitch^ a scris:
*ii mangaie corpul si o dezbraca de tot,apoi facu la fel si el si o patrunse usor si o saruta pasional*
*icni de durere, si gemu usor cand intrase in ea si simtea ca ceva s-a rupt* Esti primul baiat care m-a atins! *zambi si se intinde dupa buzele lui*
Criss. almost lover
Subiect: Re: Purple house Mier Oct 21, 2009 12:30 pm
*o saruta* *ii zambi cald si ii mangaie fata .ii zambi si se misca usor in ea*
Ultima editare efectuata de catre ^Secsi.Bitch^ in Mier Oct 21, 2009 11:21 pm, editata de 1 ori